Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendszámnélkülrendszámnélkül...
Szia Speedy,
mikor is lesz a rendezvény?
Holnap ha nem esik, Vasárnap inkább a rendőrnapra kéne menni.
Szega Dominó!
Mi a helyzet barátom? Jössz Ecsegfalvára?
na legyüssz?:D vagy mipöcs? de akkor inkább vasárnap gyere. jobb idő lesz, több a punci
Én lenni özönvíz, áztatni csajok seggét, menni mecsek hónap ha nem esik.
a mecsek olyan mint egy szikla:D nem megy ez sehova. özönvíz megy a mecsekhez hát az utak eddig is jók voltak, néha kicsit MAN szigetes, ráz meg zötyög de jó. a csajok itt már rég levetkőztek, mert akkor monstereső volt hogy még a seggük is átázott :D amugy most már kezd szép idő lenni. ma már nem is esett. de cserébe mult hétvégén 2 nap alatt 4 szer áztam meg
Mecsek? Azt nem mosta még el az özönvíz? Picit messze van, milyenek arra az utak mostanság? Lányok levetkőztek már vagy ott is hideg van? Húdesokakérdés.
alap:D jössz velem a mecsekbe motorozni?
hellósziaszevasztok!
Megy valaki valamikor valamerre mondjuk holnap?
Még nagyon nem mentem benne sok km-t hisz még csak kb 2500 km van benne nekem bevált amit el lehet várni egy 40-50 e Ft-s kabáttól szerintem az megteszi kényelmes vannak benne protektorok igaz hátnál csak egy szivacs, de gerincproti úgyis kell alá nadrággal összecipzározható belső zsebe tökéletes, kivehető termó béléssel
külsejéről meg annyit hogy illik motoromhoz igaz már láttam fekete Gixin is ilyen kabátot.....
A jetski-partyra gondolsz? Persze, hogy kimegyek. Ki nem hagynám, ingyé van.
Szeva. Írd már le mennyire vagy megelégedve a kabátoddal. Úgy néz ki, hogy a közeljövőbe nekem is lesz egy ilyen! Előre is köszi!
hello!
valaki vásárolt már Tőle gumit. köszi előre is
még egy kérdés nem tudja valaki,hogy kb mennyi lehet a Michelin Pilot Power gyári minta mélysége?
ezt mire irtad lazacarc?
Valószínűleg ebből holnap lesz.
Speed jössz ma cumoért?
Szia!
Június 18.-19.-20., Ecsegfalva!
Szia Bácsi!

Csak a sportmotorra veszek Dunlopot, robogóra csak, és kizárólag Mitas gumit rakok! Az tapad, mint a picsa, és rengeteget elmegy. 15 000 kilóméterenként cserélem.
Majrécsík sincs már rajta...

Forza AldiRing!
Az még odébb van
ottan is ott leszünk,de én a vasárnapot kérdeztem
meg-meg.. csak én nem lehetek a közelében most sem..
Péntek zödséges nap lesz
géjesikszer megvanemég?