Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kölyök

Van döntés gumi ügyben?
Bár mostanság a diákmeló is ilyen.
Nem diákmeló.Én most a valódiaddigdolgoztatnakmigkiköpödatüdődmelóról dumálok.
Diákmunkában csak 8 órázni tudok. Többet nem engednek. Ha valahol lesz plussz munka, és nem kell sehová sem intézni a dolgaim, akkor bevállalom
Suli emlékeim szerint habos babazsúr volt pitypangos réten labdázással a meló előtt.
Meló mellett lófingra sem lesz időd nemhogy szaladgálni.
Már ha olyan helyre kerülsz nem csókosra.
Én speciel 3 napot egyben 3 éve betegszabira tudtam kibumlizni de lógott a belem.Két hetem egyben szemműtét után volt de visítva sikerült.Törött lábbal végigdolgoztam az egész 6 hetet.
Én abban bízok, hogy ha véget ér a suli, akkor nyitottabb leszek a szürke hétköznapokban is. Pontosabban, most tanulok kétezerrel a suli miatt, jövő hét után már csak dolgozni fogok. Nos, ha délelőttös leszek a műszakokban, akkor nem probléma délután elintézni a cuccokat.
Egyelőre két pár gumi van kilátásba helyezve két embertől. A többit meg majd meglátjuk!

Gumikat hogy tárolod? Garázsban fel van neked akasztva, azt kezicsókolom?

Köszönöm a felajánlott segítséged, de remélem, hogy azért nekem is menni fog!
És várunk a bulira...
No akkor majd összehozunk egy randit Bringa...
És én is rárántok a mocidra....
Jsa és arra vigyázz hogy közvetlen a felható után 100 a sebességkorlátozás.
Na az jóóóóóóóó.Talán meghallom.
Szia!
Az újnulláson mikor oda érek, mindíg kiabálok a bukó alatt, hogy SZIA ZOLÍÍÍ......
Tényleg...
Ja pályás guminál igen....ott lehet 4mm a közepe
Ha a szélei leharcoltak max. 7500 ft -ot adj érte, valamint ha többet veszel akkor bátran próbálj alkudni, de nem lesz rá szükség, mert akkor olcsóbban is adják(tapasztalat!)!
Hungaroringről a szállításban tudnék segíteni, csak az elkövetkezendő hetek nem az én kezemben lesznek, így nem merem felajánlani biztosra. Ha végképp megakadsz, megnézzük mit lehet tenni .
Nemhinném.Ahhoz tudni kéne merre és kinek.
Abból beintés lesz
Kistarcsán integess nekem.
Gondoltam rá, de jövőhéttől bonyolódni fog az életem, max. villámlátogatás...rárecskázok a motorodra, és már ott sem vagyok ! ,
De ez csak elmélet...még Itt fenn pesten viszont összefuthatunk sokat járok a hungárián a lurdy felé, meg mindenfelé ami pest.....buda...szentendre....kistarcsa....rákosok....érd....szigetha
lom...vecsés....üllő..... stbstb...
Néha ki kell ereszteni a gőzt
Doki részirű leánykéréses alapon férjkérés volt, vagy hhogy nevezzem...
Hát ha neked bejött, aqkkor nekem is be fog. 110 fölé nem igen emelem az órát, úgyhogy kevéske kilóméter-többletet várok a gumikból.
Nos, van egy pályázó arc, ipariban tolja a Yamaha R-szériában. Csak pályán megy a gumival.
Itt jó esély van arra, hogy meglegyen középen a 4 mm?

Ha érdekel, majd szólok, ha lesz gumija. 8-9-10 000 Ft-ért nyomja Budapest déli részén. Ha érdekel, e-mailben tudok majd a verseny után részletes leírást adni!

Meg a GSX-R Kupán lesz egy ürge (Somarace #8), az is 8-10 000 Ft-ért adja a gumit. Bár lefixáltam vele, hogy megveszem, de mégse, mert egyrészt a HungaroRing nekem robogóval messze van, másrészt ilyen árban találtam közelebb is.

A dabasi Dunloposhoz valszeg holnap nézek be, ha elérhető lesz
Szeva Pöcsköszörű Bringám!
Én majd eladom a felnimet neked 500ezer/db áron, ha kelleni fog...
Te nem tervezel hozzám jönni a buliba?
Tud normálisan is beszélni szobabringánk
Ne pofázz itt nekem hülyeségeket...én mindíg normális vagyok, ha nem kóstolgatnak, kivéve ha vicc van, mert akkor is szeretek hülye lenni
Nekem ez jött be, a tapasztalataim alapján...aki beleokoskodik neked, vagy osztani akar ennél is több észt, azt hajtsd el a náthásba határozottan!
Józsi bátyám, be ne sértődj mán! Normálisan kérdeztem (gondolom), ezért válaszolt ő is így
ahhoz képest néztem hogy 4 nappal ezelőtt kb így beszéltél most meg speednek tök normálisan megfogalmazott hozzászólást tudtál írni