Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia KisPuding!
Te meg mi a náthás, varacskos, hátbavert, csapágygolyókkal tuningolt, csipkézett faszról beszélsz?
Olvass vissza 2-4 napot! találsz itt tőlem szépeket!
Rendben van, köszönöm Bringa!
Szóval, minimum 3.5, 4 mm legyen középen, meg elöl-hátul 2-2.2 BAR nyomás.
Ma is tanultam újat, köszönöm!
Szia P46öcs!
Nemnem.... a felnire vigyázni kell....de ha baj lenne vele, az is van (valahol, csak meg kell venni.. )
Amíg van gumi, azokat zabálom...
milyen kultúr ember lettél mostanábban
Szia!
Már semmit sem veszek, de van mindkét fajta, viszont ezek a varázsszavak egy utcai motoros számára semmit sem számítanak hidd el....még a keverékek sem, mert utcai körülményekhez, és a sok utcai gyökér motoroshoz ezek túl vannak méretezve
Én egy 7614 essel szinte grammra ugyanannyit megyek, mint egy 6614 -el, vagy egy 7704 -el tehát részemről a keverékek típusait is magasról leszarom...
Ami fontos lehet számodra : a gumi futófelületének a gyári szereléstől eltérő profilja, ezt nagyon fog tetszeni. A kanyarban csak élvezni kell a döntést, és nem kell a motorral szkanderezni, hogy íven maradjon.
A másik a gumi gyors melegedése : elég egy pár kilómétert lenyomnod tempósabban, és máris mehet a móka
Amire figyelj, hogy a vásárlandó gumi közepén legalább 3,5-4 mm legyen, mert csak így fogsz tudni utcán legalább 4000 -et elmenni 7 literes átlagfogyasztással (tapasztalat).
Az összes többi csak sallang, ja és a nyomás legyen 2-2,2 bar elöl hátul, nekem bejött
Na mi van crazy? Megy a tervezgetés? Hová lettél?
A felniket veszi majd ötezerér'?
A Bringa 2010 közepétől már felnin is nyomja...
Kitanulta a szakmát rendesen...
Akkor erre a baklövésre INNI KELL...
Szia Bringa!
Csak GP-ket veszel, vagy GP-Racereket is?
Hát konkétan bazzzeg én azt gondoltam, hogy te meg Zsó úgy 1ütt vagytok...
Rosszul csalódom akkor...

De akkor ezennel szeretném ha te is csatlakoznál a rajhoz Kerekező Mester...
Gyere mester, te is!
há...konkrétan még senkise hivott
Aham....a Joe-Z valami olyasmit mondott, hogy feljövünk értük, vagy értetek pestre?
Most azt sem vágom, hogy mi van...Te jössz velük Mester?
Szia!
Én már levittem 131 -re, de még bőven van benne tartalék
há az hogy pénteken még verseny lesz pringen..oszt ottan leszünk Zsóval..kb estig...oszt onnan go vissza
Estét! Fiúk-lányok egy két kép a GixxeRről itt: GSX-R
Crazy papa is jött volna Ecsegre?
Miről kell infó pontosabban Joe?

2 litert he
És mennyit evett, volna, ha tudjuk követni az elöl menőket...
Na hogy-hogy? Mi a problematika?
40699
Te sem 110-zel közlekedsz.