csak üzletre vettem volna meg! Én is lealkudtam az árát 1,1-re, de nem gondoltam volna, hogy 800ezerért is odaadták volna szóval ezért mondtam, hogy valaki nagyon jól járt! Kicsit szemtelenebbnek kellett volna lennem! Ez van nincs mit tenni! Ja még valami K7 600 gyári rendszámtató + levegőszűrő 6000km-et volt a motorban de teljesen tiszta volt mikor kivettem egy két bogár volt benne egyáltalán nem koszos eladó olcsón akinek kellenek ilyen cuccok!
Cső!
Már el is adta a bank sajna, most beszéltem a csávóval! Én is elhoztam volna a motort de lekéstem róla sajna! Nagyon olcsón vehette meg valaki! Na mindegy ez van, üzletre nem lett volna rossz!
Most érkezett az indó, hogy a piros hatost elvitte a bank. Utánnakérdezek, hogy melyik, és mondom az árat is. Ha megtudom. Ezt linkelték nekem, innen az infóm.
Most szopatot meg az buzi gumis, akivel te is szívtál (kunigunda)
"5-re mennék, jó?"
kicsit késő
"rendben 4-re ott vagyok"
csend és megint csend
"menjek 1/2 4-re,"
Hát az az igazság, hogy egyedül vagyok, és sok a kocsi blabla...
"bazdmeg magad"
Mégse ezredest akarsz venni?
Már el is adta a bank sajna, most beszéltem a csávóval! Én is elhoztam volna a motort de lekéstem róla sajna! Nagyon olcsón vehette meg valaki! Na mindegy ez van, üzletre nem lett volna rossz!
gumis kellene s.o.s!
46
Ezt linkelték nekem, innen az infóm.
"5-re mennék, jó?"
kicsit késő
"rendben 4-re ott vagyok"
csend és megint csend
"menjek 1/2 4-re,"
Hát az az igazság, hogy egyedül vagyok, és sok a kocsi blabla...
"bazdmeg magad"
Azé ilyen olcsó, mert a srác családja feje felől el akarja vinni a házat a bank, és kell minden pénz. Hitelmentes moci.
K6-7 600-750 sérűlt motort szeretnék venni pálymotornak,külföldről behozott is érdekel! Valaki ha tud ilyet akkor előre is köszi!