Ez egy nagyon faíín meglátás Joe-Z...
Nem lenne rossz a sátor ötlet, aki tud hozni...viszont a hálózsák az a minimum, mert végül is a lakásban csak elférünk...
Nem szállodai kényelem lesz, de nem is azért megyünk...
iszonyat tök az az ember:D de mindegy néha besírok a beszólásain. apropó nincs valakinek tarcsiba egy eladó váltórúd? amivel a váltókar magasságát lehet állitani, az a két oldali menetes szar.
Hát én nem védeni akarom a Palikot egyáltalán, mert semmi hasznom nincs belőle és annyira nem is csípem, de szerintem nem olyan egyszerű egy ilyen élő műsor végigpofázása hibátlanul....
Naná, hogy vannak aranyköpései...., mivel ahol fát vágnak ott a forgács is hullik.... nekem nem lehetnek aranyköpéseim, mert nem közvetítettem még F1-et....
Ami viszont tény, hogy a MotoGP-t azt meg bárki jobban közvetítené...
Az jutott az eszembe srácok ha 2 napot alszunk Dokinál akkor kéne már valamiféle sátor is nem?
Vagy hol lesz az alvás?
Ledumáltam ma a melóban Pénteken 5 körül végzek 6 körül indulásra kész leszek!
Én viszont láttam honnan indult. A Héder Barnával közösen telefonos amőba műsort vezettek a tvben. Na kb. addig tartott a szakértelme. Az ő esetében a rutin csak annyit jelent, hogy régóta vezeti szarul. Barichello ötödik és hatodik.
A fene a pofádat, te aztán nem bíztad a véletlenre a tapadást....
Nagyon faja kis papucsokat vettél a Kék-Fehér Harcosra....
Reméljük ő is így fogja értékelni, és nem dob le soha többet...
Elismerem, hogy IGAZAD VAN Kriki barátom....
A VETTEL VOLT A KÖCSÖG....
ddt500: Teljesen igazad van, de én úgy láttam, hogy ott valamiért Webber nagyon belassult, amitől akkora sebességkülönbség alakult ki....és én inkább elengedtem volna, minthogy engem is kiüssön...
És hát ugye majdnem Webber is beszívta tényleg....
De igazad van neked is...
Elintézzük ezt e-mailen?
Akad még ha kell.
Nem lenne rossz a sátor ötlet, aki tud hozni...viszont a hálózsák az a minimum, mert végül is a lakásban csak elférünk...
Nem szállodai kényelem lesz, de nem is azért megyünk...
Naná, hogy vannak aranyköpései...., mivel ahol fát vágnak ott a forgács is hullik.... nekem nem lehetnek aranyköpéseim, mert nem közvetítettem még F1-et....
Ami viszont tény, hogy a MotoGP-t azt meg bárki jobban közvetítené...
Az jutott az eszembe srácok ha 2 napot alszunk Dokinál akkor kéne már valamiféle sátor is nem?
Vagy hol lesz az alvás?
Ledumáltam ma a melóban Pénteken 5 körül végzek 6 körül indulásra kész leszek!
Nagyon faja kis papucsokat vettél a Kék-Fehér Harcosra....
Reméljük ő is így fogja értékelni, és nem dob le soha többet...
A VETTEL VOLT A KÖCSÖG....
ddt500: Teljesen igazad van, de én úgy láttam, hogy ott valamiért Webber nagyon belassult, amitől akkora sebességkülönbség alakult ki....és én inkább elengedtem volna, minthogy engem is kiüssön...
És hát ugye majdnem Webber is beszívta tényleg....
De igazad van neked is...
Eladó a Dunlop?