Sziasztok Bikerek:-)
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Múlthéten elcsúsztam a Gixeremmel...
Elég csúnyán kapott a motor! 50km/h-nál egy dupla S kanyarban kiment a hátulja, és még a mai napig nem tudom mi lehetett!
Teljes mértékben elment a tapadásom.... És a motor az árokban szaltózott és ugyanúgy az árokban kötött ki
Remélem tudtok nekem segíteni hogy a június végére össze tudjam rakni a vasat.
Cascom szerencsére van. Csak igazán az árak érdekelnének és a számlaképesség a fő gondom!
Kérlek segítsetek, mert nagyon rosszul érintett a dolog.
Ha valaki tud valamiféle bontóst vagy Gixxer 600-hoz alkatrészeket aki számlát is tud adni kérem írja meg nekem a :
kori_rg@freemail.hu címre
Alkatrészeim amiket meg kéne vennem egy 2001-es GSXR 600-hoz
visszapillantó tökür, plexi, bal oldaldekni, bal első lábtartó+konzol+váltókar, első fékkar
Az a baj hogy nem tudok sokat netezni a munkám miatt, ezért ha kérhetném inkább az e-mail címemre írjatok...
Kérdezzétek meg e Lackót az ő szava szent és sérthetetlen, hiszen ő is PROFI AUTÓVERSENYZŐŐŐŐ...! ( a palik lackó).....
A rokonnal a hajunkat téptük ahogy az a retardált autista pénisz próbál gyuszkóval a másik szerencsétlennel közvetíteni... szánalmasak...
Webber semmi mást nem csinált mint védte a pozicíóját. Senkit nem szorított le egyszerűen ment egyenesen abban bízva, hogy Vettel a poros íven majd nem tud olyan féktávot venni mint ő. Vettel meg amint 1 kerék előnye volt elindult jobbra. Volt vagy 5 centi helye. Egyértelműen Vettel hibája volt minden F1-es szakértő és versenyző ezt mondja. És ami a legfontosabb én is.
Ti melyik futamot néztétek?Má mé ment volna bejjebb?Hát ez egy verseny!A Vettel 1 méterrel hátrébb volt, nem lelassult a Webber hanem jött a kanyar,a kisnáci meg azt hitte befér de nem,aztán még ő mutogatott! El van kényeztetve a Webber meg már harmadszor kente wolna el és ezt nem birta a kis lelke!Igy hullott a majom ölébe a győzelem!Agressziv?Azt pont nem láttad amikor Button körbeautózta?Tanár-diák volt!Ha nem ismered el,nem megyek a szaros bulidba,és lebeszélem a többieket is!
Jo verseny volt.Szerintem is Vebber a hunyo.A Mclarenek ,hála a fejlesztéseknek,most ott voltak.De valoban az a szerencséjük,hogy Baumgartner Zsolt-ink nem volt köztük.S hová tünt Damon Hill?
Ha annyi zsetonod lenne, mint Hamiltonnak, akkor akár 100centi magas is lehetsz és a pöcsöd is lehet 1centis, akkor is szóba fognak veled álni a luvnyák....
Szerintem a Webber baszta el...
Vettel el akart neki menni jobbról, mert valamiért belassult....erre Webber elé rántotta a gépet, mire Vettel behúzta balra és padló....
Szerintem Webber arra számított, hogy Vettel mégis feladja és elveszi a gázt, mert onnan nem bírja bevenni a balost, viszont Webber onnan még bevette volna, de ő szándékosan nem ment ki jobbra, hogy Vettel igen is adja fel és vegye el a gázt....
Háááát nem vette el, mert ő nem így gondolta....
És azért tartom Webbert a hunyónak, mert ő lassult be és úgy akarta Vettelt elvételre kényszeríteni, hogy Vettel már elölrébb volt nálla....és ez így nem korrekt ÉN SZERINTEM ....
Kriki BARÁTOM!
A Hamilton 100%-ig megérdemelte ezt a győzelmet szerintem, ugyanis a verseny 80%-ban olyan agresszívan nyomott bárkit, aki előtte volt, hogy azt hiba nélkül megcsinálni szerintem nem semmi...
Szia!
Jó lesz nekem az ( bocs Ő) ...vagy én őneki....már igénytelen buzi vagyok....Igy legalább tudom mi lesz a picsám alatt
Amúgy a te vékony manökentested az az igazi , ,
Jó volt a faszt!Obama nyert,mert a nyomorék Vettel azt hitte egyedül van a pályán,utána meg rászóltak Buttonra,hogy hagyja nyerni a bantut!5 éve még gyapotot szedett,most meg a Scherzingert huzigálja!Nincs igazság!
Viszont jó lett volna együtt nézni az F1-et....
Állati jó volt...
Én is menni akarok merszre...már be is szereztem egy protis rövidgatyát és egy trikót, no meg egy flip-flop papucsot....
Hogy fogod így felvenni.