Ebben az időben nagyobb a kihívás és talán tudunk így menni az elejével....
Most jöttem nemrég haza szarrá ázva és olyan víz volt néhol, hogy egyszer elforgott a hátulja....ránézek az órára és 6.-ban vagyok, hisz úgy mentem, mint disznó a jégen....
Na mondom, akkor lassítunk még jobban....ki a külsőbe és szépen haza lépésben....
Ha úgy van a szitu, akkor Szombaton feljövünk Madmaxné family elé Bp-ig? Mert beszéltem velük sanszos, hogy Szombaton jönnének de egyedül nyilván nincs kedvük lemotorozni.
A D211GP és a D211GP-Racer között mi a különbség?
De az a szám véletlenül nem a gyártási dátum? (2010. 02.hét)
Lehet baromi rosszul tudom, csak informálódni szeretnék.
Csak a pontosítás végett, ha a fehér kanapénak támasztott gumi oldalán látható ez a "számkombináció" (szándékosan ezt írom ), akkor ez bizony nem D211GP, hanem D211GP-Racer és a 2 típus nem ugyanaz
Warrattam rá neked rózsaszin sziveket a pöcsidhez!
Most jöttem nemrég haza szarrá ázva és olyan víz volt néhol, hogy egyszer elforgott a hátulja....ránézek az órára és 6.-ban vagyok, hisz úgy mentem, mint disznó a jégen....
Na mondom, akkor lassítunk még jobban....ki a külsőbe és szépen haza lépésben....
Mondjuk ahogy közlekedsz...........
Mindig kimaradsz a jóból....................
Volt szerencsém elmerülni a dunlop furmányos világában.
Igaz nem sokra jutottam.
Ezért is kérdezek Tőled.
Bár az a fehér kanapé inkább vaj színű
Legyen.................
Ha úgy van a szitu, akkor Szombaton feljövünk Madmaxné family elé Bp-ig? Mert beszéltem velük sanszos, hogy Szombaton jönnének de egyedül nyilván nincs kedvük lemotorozni.
A D211GP és a D211GP-Racer között mi a különbség?
De az a szám véletlenül nem a gyártási dátum? (2010. 02.hét)
Lehet baromi rosszul tudom, csak informálódni szeretnék.