Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be.

Tankod az be van horpadva?
12771 Km el.
Ha hiszitek ha nem ma 3 év 1 napos a betonkeverőm.
Nem hisszük el!
Skacok ha hiszitek ha nem ma 2 Éves a Gixerem 6220 kilométerrel
Boldog Szülinapot GSX-R 750
Én is így tudom. A lényegen mit sem változtat: Gyönyörűen néz ki a piros motor, piros gumikkal...
"Ugyanaddig tart, mint például egy Michelin Pilot és ugyanolyan tapadásra képes." Ezzel a meghatározással átfogott egy pár évnyi michelin fejlesztést. Sima pilot nincs is nem? Pilot power, road, sport, power 2CT stb. ilyenek vannak.
Gyerekek!
Nagyon kérlek benneteket, hagyjátok a sárdobálást! Szar ezt olvasni/látni, a végén még szétrobban egy jó kis közösség... Adjatok mindenkinek igazat, innen is, onnan is engedjetek az elveitekből, kössetek kompromissziumot, a trágár, gúnyos megjegyzéseket pláne hagyjátok ki, hogy ha az már nem a vicces, hanem a személy elleni támadásnak minősül.
Van aki ezt csinálja, van aki azt, mindenkinek megvan a maga kis élete. Ettől függetlenül ne bántsátok egymást!

Okos enged, SZAMÁR SZENVED!
Ogrénak tudod, hogy hol van a műhelye? Mert odajöhetnél...és onnan indulunk...
Vagy a Duna-Plaza?
Nyugalmat a fórumon.....
Szerintem itt most kurvára elvetetted a sulykot, szóval vegyél vissza magadból, az ilyen megnyílvánulásaidra itt senki nem kiváncsi. Ne feledd hogy van egy határ amit még eltűr az ember, és van amit már nem. A minősítéseid már szúrják a szemem, szóval jobb ha most fejezed be..
Otthonról Piliscsabáról!

Jó lenne valami egyszerű találkozási pont!
Szia!
Még nem... mit akarsz?
Szia szintén Kedves Ismeretlen!
Mivel én nem ismerlek (de tudom egy pár éve, hogy mit művelsz itt a sportmotoron), így én is csak azt tudnám mondani, hogy blöffölsz gumitémában(is)...az adatlap meg olyan, amilyet csinálsz magadnak, akár kamu is lehet, de nem teszem, mert előtte informálódtam rólad (bár lehet, hogy pont azért is írom le ezeket a sorokat )
Fontosak a jóbarátok, bár tutisnál csak azért fontos a veled való ismeretség, hogy elmondhassa mekkora cimborák vagytok.
Ha nem azt csinálnád amit, átlépne mint a kutyaszart...
Még szerencse, hogy rengeteg (jó) motoros van rajtad kívül, akik bővelkednek gumiban így nekem hitvány hozzánemértőnek is jut egy-két morzsa.
Különben ha annyira faszagyerek lennél és visszaolvasnád itt a topicban egy két hozzászólásomat, talán nem írtad volna le azt, amire most válaszolnom kellett.
Csak most gyorsan menj vissza a motorgumi topicba(már biztos várnak...), és szórd az infót a gumi peremén található, és leolvasható adatokról, valamint DOT számokról, keverékekről, guminyomásokról, tapadásokról, mintákról, és mindarról, amire a google nem dob ki legalább 900.000 találatnál kevesebbet!
Amúgy meg nem kiscsillag, hanem kicsicsillagom vagy, úgyhogy sajos marad ez a megszólítás
Amúgy rendes ember vagy, és nem is akartalak bántani, és amúgy is csak a saját véleményem írtam le, de az kicsit buzisra sikerült mikor becsókoltál a fejszalonnás pályapatkány tutis BARÁTODNAK itt.
Ockéjjjjjjjjjj!
Szia Bácsi!
Ez nagyon ütött!
Hívni fogunk Gépészmester!
Honnan gyüvöl?
Szólunk Joe-Z!

De kb 3-4 körül leszünk Újpesten és onnan startolunk, ez a terv...
De mindenképp rád csörgünk.
Lehet én is mennék ha nem fog esni!

Doki hívjál már fel mikor indultok és honnan
Szeva Tökigolyó!

Megyünk Veletek délután Dottoréval....
Szeva Edi!Fóton lakom,onnan közel a ring!Nem tok valamié emailt küldeni,mert szar a gépem,de te el tudod küldeni a számodat és majd rád csörgök!krikikukac@gmail.com
Sziasztok!
óriási kérésem lenne valakitől.Vasárnap este mennénk a Hungaroringre,de az időjárás eléggé kétségesnek tűnik.Elkérhetném valakinek a telefonszámát aki a Hring közelébe lakik és fél2 körül megcsörgetném, hogy milyen idő is van ott?
nem akarunk potyára menni,elég abból már az idén...
előre is köszi. erre a mail címre jöhet a szám:
heszadam@freemail.hu