Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula!
Nem tudom, hogy lesz még, mert én reggel 8-ig melóban leszek, mivel előtte való nap rendezvény lesz....
Megpróbálom elintézni, hogy hamarabb eljöjjek, de ha mégsem, akkor ti mentek időben én meg utánatok és ti már lefoglaljátok a helyet...
Mennyi is a beugró csak szombatra? Mert még pénz is kell addig.....no meg jó idő....
Nem valami jó időt mondanak aznapra...
Kifogás? Mirű beszélsz Bácsi?
Okés Domina!
Akkor majd elugrom érte...
És ha lassulsz? Akkor már driftelsz?
Kedves fórumtársak!

Valóban megosztanám veletek tegnapi "Utaskénti" élményemet:

Első amit tudnék mondani azonnal: SOHA TÖBBET ODA ÉN HÁTRA NEM ÜLÖK!
Pláne nem Gyorsi Cimby mögé......

Reggel már úgy készülődtem, hogy ééééén fel nem ülök mögé, úgysem lassan megy TUTTI....tehát megyek motorral.......
De aztán na mondom lófaszt, megnézem milyen ott ülni fent egy hasonló vezetési stílusú pilóta mögött.....KÁR VOLT....

Megérkezett Gyorsi és már, amikor felültem mögé, akkor éreztem, hogy itt valami nem kóser......kb. az az érzés, mint amikor 10méteres rudat belógatnak egy kibaszott nagy szakadék főlé és te a végén ülsz.......
SZÓVAL ÜLSZ FENT A NAGY BÜDÖS SEMMIBE KAPASZKODÓ NÉLKÜL ÉS MÉG A LÁBADDAL SEM TUDSZ SZORÍTANI SEMMIT!

Mondtam magamban, hogy kérlek istenem, csak oda ne tépje...
Kurva szar érzés, hogy fentről figyeled azt, amit pilótaként te csinálsz, de most nem vagy összenőve a géppel és nem a te parancsaidat csinálja, SZÓVAL BOLHAFASZNYI FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MOST MI A FASZ LESZ......Megindul?...vagy Fékez?
ÉN MONDOM FÉLELMETES!

Gyorsi sejthetően megtépte kicsit, de csak városisasan.......azt sem tudtam mit fogjak ami némi biztonságérzetet adhat és megóv attól, hogy hanyatt baszódjak a picsába.....
Azután jött a jó kis első fék.....na ide kell azért némi kondi a hátul ülőknek, hogy egy ilyen jobb féktávot kitámasszanak a tankon......
2-3 ilyen féktáv és fájt a karom......ÉS OLYAN FESZESEN ÜLTEM OTT FENT, MINT EGY BEVIAGRÁZOTT KÍGYÓ BAZZZZEEEEEE!
FÉLTEM MINT AZ ÁLLAT! KOMOLYAN FÉLTEM!
Erre ez az ÁLLAT még játszik a gázzal....ilyen kis 750-es nyomatékbemutatót tartva.....nem úgy jelez gázzal az autósoknak, hogy behúzza azt a retek kuplungot, hanem csak úgy, had ugráljon még a VAS is......nekem meg ott hátul gázfröccsönkén beszaladt egy kis fos a gatyámba.....

NA MONDOM EGYSZER ÉRJÜNK ODA.....HA MONORRÓL IS KELL VISSZAJÖNNÖM GYALOG, AKKOR SEM ÜLÖK MÖGÉ VISSZA!
Na amikor álltunk a lámpánál, akkor mutogattam Gyorsi barátnak a NEMZETKÖZI JELZÉSEKET HATÁROZOTTAN.....
Ez meg csak vigyorgott a sisak alatt....
Az elején lévő sisakkocanásért BOCSESZ Gyorskezű Cimbora, hogy a kezed lassulna le.......

És végre megérkeztünk, majd lepattantam.....és próbáltam kilazúlni a görcsből.....majd beszarásomat leplezni....

És itt jegyezném meg, hogy MAKSZIMÁLIS TISZTELETEM AZON HÖLGYEK RÉSZÉRE, AKIK MÖGÉNK FELÜLNEK EZEKRE A VAS-akra! TÉNYLEG MINDEN ELISMERÉSEM AZ ÖVÉK!

És még ajánlanám a Tomiquattro Barátom által forgalmazott VINXXGRIP utaskapaszkodót, ami ezeket a fent leírtakat teljesen megszünteti a hátul ülő emberkéből ÉS Ő IS ÉLVEZHETI A MOTOROZÁST A FOLYAMATOS GÖRCSÖLÉS ÉS BEFOSÁS HELYETT!

SOHA TÖBBET NEM LESZEK UTAS MOTORON!
Vigyázz Mester, me Gyulának is van Simsonja!
Akkor kettő.
Jön velünk 125-s gép is
1 óra túratempóban.
Dabas-Kunmadaras 140 Km
Dokikám, ha pénzért adom elviszem de ezesetben inkább gyere majd el érte. Ha nem kell azsenembaj.
Szevasz Doki Madarasra 7 körül indulnánk Dabasról Humpfner mondta hogy korán kell menni hogy legyen helyünk na meg még innen 2 óra az út... Vélemény? Feltudsz 6 kor kelni XD
Szerintem valamikor ha pesten jársz,akkor magaddal hozhatnád és összefutunk... Nem sürgős....amikor sikerül...
jobbat és 22 fokot pl
Szép jó reggelt Mindenkibe!
sikerült kösziiiiiiiiiiii :)
ok megprobálom
:)
kösz
Szia,
Adatlap --> profilkép lecserélése

Át kell méretezni a képet kicsire, aztán elvileg működik. Én egy nagyot raktam be, ezért lett ilyen. Amúgy nekem tetszik.
,
hétvégén nem móka,sokan vannak.
Szia Doki,
Gárdonyban van a gumid. Hogy legyen?
jo regelt
hogy a tökömbe raktál ki profil képet? az a semmit :P:)
nem birok semmit kirakni csak az albumba neked meg van .. valami semmi
Tele lesz mint a déli busz --> Vasárnap is, Május is..
Vagy esetleg még valaki?