Hali!
Lenne egy kérdésem.
K5 Gsx-r600 szériához lehet olyan hátsó lámpát kapni amibe benne van az irányjelző?
Ha igen hol és mennyiért?
Válaszotokat előre is köszönöm!
ha érzéssel csinálod, visszaengeded a gázt, figyelsz a fordulatra, és nem állandóan max RPM-en váltasz vele kuplung nélkül, akkor nagy baja nem lesz! de azért visszaváltásoknál néha kuplungolhatsz
Hali! negyed óra volt az egész, és 5000 ft-ba került! nem vészes, és így legalább nem lesz karcos az oldala a bőrruhától, és észre sem veszed, hogy rajtavan.
Ja meg még annyit szerettem volna töletek kérdezni hogy mostanában ráéreztem a kuplung nélküli váltásra és szinte már csak elinduláskor használom! Okozhat ez hosszabb-rövidebb távon valami kárt a motorban vagy nem! Mert van aki azt mondja hogy nyugodtan meg van olyan hogy csak ritkán szabad igy használni a mocit! Nektek mi a véleményetek erről?
Nyilván hétfőn jó idő lesz,de akkor meg én nem érek rá...mintha csak szórakozna az időjárás...Húsvétra motorral szeretnék hazamenni,remélem addigra jobb idő lesz...Mondjuk,ha nem fog esni,akkor tuti azzal megyek,csak aztán legyen jó idő hogy lehessen menni is vele...no meg a fater is kiszeretné próbálni
Eladó Gsx-r 600/750 K6/K7
Pályaidom
Csak fel kell szerelni aztán gyííí....
iá:64.000ft
Akit érdekel ne fogja vissza magát...
06205417303
De már a Hayabusa topikban megkaptam az infót és ki is választotta a pilácsot.
De mégegyszer köszönöm a fáradozásod.
Lenne egy kérdésem.
K5 Gsx-r600 szériához lehet olyan hátsó lámpát kapni amibe benne van az irányjelző?
Ha igen hol és mennyiért?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nem,nem a dekorosnál.. Én ott csináltattam ahol az autókat fóliázzák/sötétítik/ ! Szerintem rohadtul érdemes ha igényes vagy a mocidra..
majd felrobbanok
üdv mindenkinek