Bocs,csak így Joci nevében... tegnap én is kérdeztem tőle és azt mondta hogy Kecskeméten.Meg hogy jó a pálya.Szal el kellene mennünk nekünk is kipróbálni
Az szerintem mindenkinek feltünt már, hogy az összes használt moci 10 és 20 000 km között futott. Én most decemberben vettem az enyémet és még csak néhányszor gurguláztam a közelben és 500 km bent van. Mi lesz ha kijön a jóidő? Teljesen vicces hogy egy 4-5 éves gépben 10 000 km legyen. Vagy valaki nézegetni veszi?
Megyek én hidegben is -annyi hogy ilyenkor csak a hátvége jöhet szóban( hétközben Pesten vagyok fősuliban)Na de ne "offoljunk" nagyon ha gondolod vegyél fel msn-re vagy iwiwen vagy mail.
kicsi bizony...amúgy egészen pontosan Szatymazi (csak a könnyebb beazonosíthatóság miatt Szeged) de kb 4-5 perc motorral -de gondolom tudod.Majd összefuthatunk ha gondolod.
Jacis-ha nem sürgős (márpedíg anélkül is megy a motor) akkor szerintem nézz szét az angol ebay-en mert a 22 ezer szerintem elég sok...de ha nem ledes kell akkor 10-14 körül itthon is kapni.
Nálunk is nagyon rossz volt az idő! De remélem a hétvégén már jobb lesz! Te nem tudsz valami online webáruházat ahol lehet nézelödni index ügyben? (nagyvas kilőve)
Szeva Jacis
Sajnos az idő nem volt a legjobb (legalábbis Szegeden )-vasárnap szintén...meg akkor már mentem vissza Pestre suliba .
Talán hétvégén vagy jövőhéten.
Igaz már annyira nem aktuális (csak most olvasgattam visszamenőleg a commenteket) de én is felkaptam a fejem a lánc dolgon... az szerintem is "érdekes" hogy 13000 km és új lánc kellett -én is most cseréltettem 21000 km-el (kevéske pálya inkább utca)-noha az is igaz, hogy gyorsan tönkre lehet tenni egy láncot ha nincs gondozva (de az meg meglátsza a motoron is)...
irtam vissza is irt a srác! ami ellenállást ad hozzá az direk erre van ugyhogy akkor megoldott a téma! 24+postaköltség lenne az amit kinéztem 2pár index! Nem tud valaki még pár helyet ahol szétlehet nézni index ügyben!
Én spec tudom,mert ami képet belinkeltem a motoromról az pont olyan 35e. de nem nagyon veszik észre a hátulról jövők úgyhogy igen résen kell lenni, de legalább qrva menő és nem csúfoskodik a gyári index.
Joci, a pályás képek hol készültek? Ismersz Szeged környékén pályát
Jacis-ha nem sürgős (márpedíg anélkül is megy a motor) akkor szerintem nézz szét az angol ebay-en mert a 22 ezer szerintem elég sok...de ha nem ledes kell akkor 10-14 körül itthon is kapni.
Szegedi vagy?nem is láttalak még kicsi a világ.
Sajnos az idő nem volt a legjobb (legalábbis Szegeden )-vasárnap szintén...meg akkor már mentem vissza Pestre suliba .
Talán hétvégén vagy jövőhéten.