Köszönöm a képeket! Sajnos rájöttem hogy indexet is cserélnem kell mert nem tetszik a gyári index az ilyen megoldásoknál szerintem nagyon kilóg! de nagyon szépen köszönöm nektek rendesek vagytok !
Köszi ezt jó tudni,mármint azt nem tudtam hogy lehet dönteni.Azt hittem merőlegesnek kell lennie az aszfaltal...am nem szoktam ennyire felhajtani.Fénykép kedvéért volt,meg csak akkor kel ha huncutkodtam és észrevették .Am betartok minden sebességkorlátozást és egyéb finomságokat.Egyenlőre szerencsére nem volt semmi próblémám a rendszámmal,de vigyázok vele.:)am sztem jól néz ki.
Nagyon szép gratula hozzá! Raknál fel képet a házuljáról kiváncsi vagyok a rendszám tartó megoldásra mert én most veszek az enyémre aztán jó lenne látni egy-kettőt hogy hogy állnak!
Rebound csavart sikeresen tonkretettem - korbe forog nem allit semmit. Ennyi. Nem ment tonkre a rugostag csak nem lehet allitani, es raadasul olyan helyen allt meg hogy nem csillapit rendesen.
Jesszusom utálok rögtön vészmadárkodni. Gyönyörű a motor és gratula hozzá de valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell egy 13000km-es 600-ra új lánc? Az 1000-res nem eszi meg ilyen gyorsan.
Én is kék-fehéret akartam de ez szerelem volt első látásra, és tudtam hogy nem hagyom ott!
A másik meg hogy ilyen extrákkal ebben az állapotban és árban kb. 10ből 1 db van a piacon.
Sziasztok megvan a vas! Extrák: Akra carbon dob, K&N légszűrő, gyári bukógombák, mini indexek! Sérülésmentes 13e Km-el, új pirelli diablo supercorsa gumik, új DID lánc. TEgnap hoztam haza, ki is lett próbálva és 100%meg vagyok vele elégedve! Mindenki ilyet vegyen
Egyébként ha ilyen szögben használod a rendszámod hipp-hopp elveszik a forgalmid. Mo.-n a max dönthetőség 45 fok az euban nyugaton max 30 fok.
Mikori és mennyi volt ha nem titok?!
Én 16000-et mentem a gyárival és abból kb 10e km csak pálya/verseny volt.
A másik meg hogy ilyen extrákkal ebben az állapotban és árban kb. 10ből 1 db van a piacon.
Tegnap hívtalak a munkahelyről, mikor jössz? Kell az elektronika?
Dobnál fel róla képet? Szeretnék egy dobot az enyémre de sajna perpill nem tudok rá áldozni 70 ruppót!
Van egy eladó Bódis dobom GSX-R 600-750 K6 K7-re! 70 pénz az ára !
Szükségem lenne egy fejidomtartó konzolra és egy jobb oldali visszapillantó tükörre.
Köszi,
info@adriaholiday.hu
köszi az infót, ennek nagyon örülök, és lassan kezdek megnyugodni ezzel kapcsolatban..