Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szega Kalev!

Valamikor ha a budai oldalon vagy ütközzünk össze, Bájkinak ígértem egy polót és az igéret szép szó ha.............................
Nekem AGV bukóm van és csak 200 felett, kezd beszelesedni, ha nem vagyok a plexi mögött FULL-ra....egyébként maximálisan meg vagyok elégedve vele...
És szeretem is hallani a körülöttem lévő zajokat, úgyhogy nem is szeretem a csöndes bukókat...
Vazze én reggel fél 8-ra értem haza.
Nem voltam szép látvány.

Mennem kellet volna Győrbe 12.30-ra, de mozdulni nem tudtam.

Egyszer élünk b@szni rá.........
én most gondolkozom, hogy lehet beszerzek egyet, mert motorozás után bizsereg a fejem...meg máshogy hallok... mások mondták, hogy ez normális, és ha zavar akkor füldugó a megoldás...ráadásul hiába fújom fel a sisakom, az sem segít...
Sok idegeskedéstől megkímél.....
A motoron nem használok, mivel imádom a YOSHI hangját és a levegőszűrő szürcsölését....
grex-hez és agv-hez használtam mert bement a fülemhez a levegő és az nem esett jól , a jelenlegi HJC-hez nem kell
Szia!
Lődd el légyszi az én címemre is a képeket!
mondjuk ott sem árthat
Igen....veszekedéskor otthon szinte mindig....
Ezzel a nappal álmodtam este, amikor részegen hazaértem kb. hajnali 4-kor.....
Lecsuktam a szemem és már csapattam is álmomban utánatok....
Evribádi!

Használtok füldugót?
csáó
jó8
Jó Éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Életképek szombatról.......
Kilyukadt?
Nekem is elküldheted kíváncsi vok képekre
Email:gyulagsxr@freemail.hu
NEM. De azért nézd át a motort. Nekem is idén már volt ilyen :) tempóról csak annyit hogy 93km alatt ment el egy tank benzin
Persze, hogy van Cimbi!

karolypiros@freemail.hu Ezt az üzit csak te látod úgy írtam, úgyhogy tovább ne add a címet....
Be linkelte már
Gyorskezű!

Ha jól sejtem, akkor te csináltál még szombaton több képet is....., ha van időd, akkor majd dobd már át nekem emailben. karolypiros@freemail.hu és mellékelheted a telszámodat is, hogy legközelebb már meg legyen....
Kössz Cimby!
Na bazzzzzz... Már itt kezdtem az agyamhoz kapdosni, hogy ez aztán nem piti, hogy erről egy bájos hölgytől kapok választ....de eztán látom te vagyol az....
Kössz-kössz, akkor mostmár vágom mitől van.....de nem lesz akkor ugye vele semmi gáz? Aznap melegedhetett egyszer-kétszer....
ki tudja
Szia Doki!

Van publikus mail címed?
Na akkor tuti találkozunk majd , barátnőmmel megyek már csak azért is mert van két haverom egyiknek r6r másiknak r1 mindkettő 2008-as és kicsit top-speed bolondok, de én nem akarok idő előtt kimulni, nem azért vettük a motort hanem hogy élvezzem a motorozást, és mindent ami vele jár.
Má aszittem a hölgy nagyon technikás.