Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem, de köszi!
Ahogy A Bruce Willis mondta a kedvenc filmemben

"vegyé kutyát"
...Elégedett vagyok a jelenlegi életemmel... persze egy kis plussz bármikor Rá fér az emberre Amiről beszélsz, meg nm egyszerű dolga az életnek ...nm feltétele a Boldogságnak egy Társ... ki kell használni a reális jelent
AZ KIRÁLY!
Akkor komolyan alakul a srác..
Várjuk az első személyes beszámolót!
Na, beszéltem Lacával, ma délután már otthon van, hazaengedték. Szóval majd hamarosan Ő is be fog jelentkezni
A ragasztót kifelejtetted.Csiríz.
Laca alakul, pénteken hazaengedik, mindjárt fel is hívom.

Motorjára meg szépen gyűlnek az alkatrészek.
Fröccsöntve, némi felületkezeléssel, hogy eladható legyen!
Ami még sokat lendít az élet(ed)en, ha a takaród alá be tudsz engedni egy arra méltó pöcst, vagy suncit (kinek mit), hogy együtt nyújtózkodjatok....ehhez nem könnyű találni megfelelő alapanyagot, de ha sikerül akkor közös erővel, hasonló célokkal meg lehet táltosodni... , !
Vas?

Én aszittem álamóniumból műanyagból és papundekliből van az egész.
Remek .... A 21.-e az egész jól hangzik..
Addigra már meg kell lennie a VASnak..
De addig még úgyis beszélünk...
Lacával mi a szitu?
Ami most jobban zavar, hogy kint tök jó idő van, nekem meg dolgoznom kell , de sebaj valaki motorozzon már helyettem délutánig egyet!
Köszi!
13.-a és 21.-én tevezek kimenni merszre, időjárás függvényében,
Teljesen jól látod, én is ck addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér De azt élvezem
Nembaj...úgysem tudunk innen a porból sokat tenni! Én úgy vagyok vele mindíg annak örülök amim van, és azt próbálom megbecsülni, és nem szövögetek kurva nagy álmokat, csak sok kicsit... , , ,
Ja! hogy gyorsan kiengedje a titkos latin szeretőt! ,
Mien igaz
Szia!
Igen, csak lassan több lesz a kocsis, mint a ló....
Elhiszem, mert mendemondákat már hallottam, hogy nagyon jó a hangja, de még sosem tapasztaltam.
Ha legközelebb kimész a Ringre, beszélhetnénk előtte, szerintem lenne mit tanulnom, meg akkor látnám és hallanám amit KELL!
Na jó akkor csak annyit mondok hogy csepelen járok még de párom nyitja nekem a kaput Lakihegyen
Tutis ne nagyzolj!
nem nagyzolásként mondom, de amikor fent vagyok a Hringen, párom meg fent a parkolóban, még nem lát de tudja hogy én jövök lefele a lejtős részen
Jól beszélsz! Mi csak akkor használjuk a kocsit, amikor nagyon muszáj. Mindenhova biciklivel megyek vagy motorral!
Rendben! Csörögj majd mindenképp! De előtte még úgyis dumálunk!
wow kíváncsian várom az eredményt