...Elégedett vagyok a jelenlegi életemmel... persze egy kis plussz bármikor Rá fér az emberre Amiről beszélsz, meg nm egyszerű dolga az életnek ...nm feltétele a Boldogságnak egy Társ... ki kell használni a reális jelent
Ami még sokat lendít az élet(ed)en, ha a takaród alá be tudsz engedni egy arra méltó pöcst, vagy suncit (kinek mit), hogy együtt nyújtózkodjatok....ehhez nem könnyű találni megfelelő alapanyagot, de ha sikerül akkor közös erővel, hasonló célokkal meg lehet táltosodni... , !
Nembaj...úgysem tudunk innen a porból sokat tenni! Én úgy vagyok vele mindíg annak örülök amim van, és azt próbálom megbecsülni, és nem szövögetek kurva nagy álmokat, csak sok kicsit... , , ,
Elhiszem, mert mendemondákat már hallottam, hogy nagyon jó a hangja, de még sosem tapasztaltam.
Ha legközelebb kimész a Ringre, beszélhetnénk előtte, szerintem lenne mit tanulnom, meg akkor látnám és hallanám amit KELL!
"vegyé kutyát"
Akkor komolyan alakul a srác..
Várjuk az első személyes beszámolót!
Motorjára meg szépen gyűlnek az alkatrészek.
Én aszittem álamóniumból műanyagból és papundekliből van az egész.
Addigra már meg kell lennie a VASnak..
De addig még úgyis beszélünk...
Lacával mi a szitu?
Köszi!
Igen, csak lassan több lesz a kocsis, mint a ló....
Ha legközelebb kimész a Ringre, beszélhetnénk előtte, szerintem lenne mit tanulnom, meg akkor látnám és hallanám amit KELL!