Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiteles volt a motor, 1 450 000 volt még rajta, azt kifizettük meg persze az átíratás meg ilyesmi, úgyhogy olyan 1.5 körül állt meg. Sztem megérte mert tényleg nagyon keveset használt, és nagyon jó állapotban van, szinte új, úgyhogy jobbat nem is kívánhatnék.
Szeeva TE HULIGÁN!
Írtam neked még szombaton este sms-t és basztál válaszolni......én meg már paráztam, hogy valami gáz van......
Nem kaptad meg, vagy mi volt?
Dehogyis, ezeket a fiók alján találtuk
Gratula a VAS-hoz!
Nagyon szép gépet választottál, nekem is ez van, csak FULL feketében!
Vigyázz magadra és a gépre is, csak okosan....

És természetesen ÜDV A GIXER-CSALÁDBAN!
széles utat hozzá
szép
Mivan Tutis megszorultál?
Most akkor mennyi is volt az ára?
van pár eladó olcsó telóm
Nokia 1208 Új dobozában 3.000 Ft
Vodafone 225 használt dobozában 2.000 Ft
Sagem my411cv Új 5.000 Ft

Esetleg LG shine, használt (kicsit karcos) 4.000 Ft (töltő nélkül)
Sziasztok, ígértem h. írok ha már itthol a moci, és már péntek este hazahoztam, aznap mentem vele több mint 300 Km-ert, kezdésnek nemrossz , és azért nem írtam eddig mert lenem bírtam szállni róla, de most muszály a rossz idő miatt , így már több mint 500-at beleraktam, aztkell mondanom hogy élvezem, nem is kicsit , már nagyon régóta vártam rá h. meglegyen! Mostmár én is jobban fogom látogatni a forum-ot. Itt egy kép róla!
még otthon.....az árat Zsé tudja az SV topicban, de ha jól tudom az X-Bike-ban vette....
Ahammm...így már értem...árban mennyibe kerül egy ilyen?
Nem írtad az új műhelyed, hogy hol van......
SV1000-re tettük és tényleg nagyon állatul néz ki csak messziről nem annyira látható, csak erre gondoltam.
Amióta 14 órára ér oda a déli harangszó.....
Szia Tsanyi!

Mit értessz látható alatt? Gixereknél nem is annyira lényeg, hogy látható legyen, mert csak a rendszámot tartja és világítja...
Az R1-nél viszont nagyon jól néz ki az indexes változatú.... ... , vagy erre értetted, hogy nem jól látható?

Merre van az új műhelyed Sanyi? Nem a réginél vagy már ugye?
agglomeráció
Dabas mióta vidék?
Zsé gépére tettünk fel ilyet, jól néz ki, de nem túl látható.....szerintem...
Ennyi Speed! Még van mit tanulniuk a vidékiektől....
Ezek is faíííín párosítások.... És még azt hittem, hogy a mákoslecsóval töltött csokimikulás a különleges.....
Pestiek... Sose tudják, hogy a vidéki ember bizony sokoldalúbb
Egen.Általában.Bár nekem nem gond.A kápsztástésztát is meg a túrósat is kristálycukorral lapátolom be.A káposztást megborsozva a túrósat meg szalonnával.
Úgyhogy.
Hááát igen...igen....sajna pííízzel mostanában én is gyérül állok....
Háááát bakker....szétszívják a vérem a melóhelyen, mert én a doboz tejföllel eszem a krumplistésztát....

EZ TÉNYLEG ENNYIRE KÜLÖNLEGES DOLOG?
Majd lehet.Ha marad píz.
Azért én azt a két hátsó indexet lecserélném kisebbre és mondjuk fehér búrásra....