Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Budoset.
Hali!

Örömmel olvastam, hogy javul a srác állapota, sok pihenést és mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
Ez csak természetes, legalább csak a gyógyulásával kell törődnie, többi gondot levesszük a válláról.
Király vagy hogy összereakod a gépet. Szerencse a szerencsétlenségben hogy ilyen családja van.
igen, reméljük szezon közepe felé már lesz ereje motorra ülni. Nem rettent el a motorozástól, tegnap mutattam meg neki a képeket a motorról. Kicsit elszontyolodott, de megvígasztaltam hogy készül a motor folyamatosan. Várok sok helyről ajánlatokat, aztán vesszük meg az alkatrészeket...
Akkor jóeséllyel vissza tud ülni a motorra még idén?
Sok kitartást kívánok neki!
a teljes felépülés hosszú, kedden műtik a kulcscsontját, talán péntek körül hazaengedik aztán itthon kell pihennie kb 6-8 hetet míg rendbejön
Szia Tutis,
mit mondanak a dokik, ~ mennyi idő a teljes felépülés?
üdv mindenkinek!
Tegnap este későn értünk haza a kórházból, ráadásul én is beteg lettem egy megfázás által, már nem volt erőm este írni.
Laca állapota javul, kivették a tüdejéből a két csövet. 2x már fel is ült az ágyon (segítséggel) és 1x felállt és tett pár lépést (ezt is segítséggel)
Sokat kell még pihennie de rendbe fog jönni. A tegnapi nap volt eddig a legjobb állapotban, remélem a mai nap mégjobban lesz, azaz napról napra javulni fog az állapota.
A motort tegnap be tudtam indítani és az udvaron gurultam vele pár kört hogy megnézzem a futóművet. Szerencsére nincs gond, szóval ha meglesznek a pótalkatrészek újra rá lehet pattanni. Mondtam is Lacának hogy igyekezzen a gyógyulással mert a motor hamarabb felépül és várni fogja..
Szép jó reggelT!
No? Kinek mit tojt a nagyfülü állat?
Bódog Nyulat Mindenkinek!
()*()
(*.*)
(")(")
joejt
nekem bejon es az itteni superbike isteniti
Ja.csak megzavart hogy aszondtad gyonyoru.Pedig inkabb varacskosdisznora hajaz.De ez teccik.nyomatekos is porgos is naked is eros is 100 paci koruli.pont nekem valo.
csumi
Na jóéjt márkatársak!
nem keverem , tudom melyik csak mondtam ,h mi ami bejon es mi nem
Ez sosem volt chopper.Valamivel kevered.Ggyakorlatilag egy 675-os daytona egyenes naked kormannyal idomok nelkul ket furi kis kerek lampaval az orran.
hat az mar szerencse kerdese remelem a kaszasnak meg nem kellek oda at
Elpuhultál?
És a forgalom? Az váratlan tud lenni, fene beléjük
Valamilyen szinten jo az is.Bar sosem voltam jo tornaoran kezenallasbol.
igen van belole hat gyonyoru mit ne mondjak de maradok a sportgepnel ami abszolut nem erdekel az a chopper biztos szep meg minden de nem az en vilagom
A kemííínyek élvezik csutkakormánnyal is, felsőfordulaton! Más kérdés, hoyg én csak az első résszel voltam megbarátkozva
nezd ugy vagyok vele szeretek kirandulni es szeretek gyorsan menni is tehat eloszor megnezem az utat es ugy itelem meg ,h jo lesz akkor vegig megyek rajta tobbszor ,uthiba sar kavics stb es ha minden fasza akkor gyiiii