igen, reméljük szezon közepe felé már lesz ereje motorra ülni. Nem rettent el a motorozástól, tegnap mutattam meg neki a képeket a motorról. Kicsit elszontyolodott, de megvígasztaltam hogy készül a motor folyamatosan. Várok sok helyről ajánlatokat, aztán vesszük meg az alkatrészeket...
üdv mindenkinek!
Tegnap este későn értünk haza a kórházból, ráadásul én is beteg lettem egy megfázás által, már nem volt erőm este írni.
Laca állapota javul, kivették a tüdejéből a két csövet. 2x már fel is ült az ágyon (segítséggel) és 1x felállt és tett pár lépést (ezt is segítséggel)
Sokat kell még pihennie de rendbe fog jönni. A tegnapi nap volt eddig a legjobb állapotban, remélem a mai nap mégjobban lesz, azaz napról napra javulni fog az állapota.
A motort tegnap be tudtam indítani és az udvaron gurultam vele pár kört hogy megnézzem a futóművet. Szerencsére nincs gond, szóval ha meglesznek a pótalkatrészek újra rá lehet pattanni. Mondtam is Lacának hogy igyekezzen a gyógyulással mert a motor hamarabb felépül és várni fogja..
Ja.csak megzavart hogy aszondtad gyonyoru.Pedig inkabb varacskosdisznora hajaz.De ez teccik.nyomatekos is porgos is naked is eros is 100 paci koruli.pont nekem valo.
nezd ugy vagyok vele szeretek kirandulni es szeretek gyorsan menni is tehat eloszor megnezem az utat es ugy itelem meg ,h jo lesz akkor vegig megyek rajta tobbszor ,uthiba sar kavics stb es ha minden fasza akkor gyiiii
Örömmel olvastam, hogy javul a srác állapota, sok pihenést és mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
Sok kitartást kívánok neki!
mit mondanak a dokik, ~ mennyi idő a teljes felépülés?
Tegnap este későn értünk haza a kórházból, ráadásul én is beteg lettem egy megfázás által, már nem volt erőm este írni.
Laca állapota javul, kivették a tüdejéből a két csövet. 2x már fel is ült az ágyon (segítséggel) és 1x felállt és tett pár lépést (ezt is segítséggel)
Sokat kell még pihennie de rendbe fog jönni. A tegnapi nap volt eddig a legjobb állapotban, remélem a mai nap mégjobban lesz, azaz napról napra javulni fog az állapota.
A motort tegnap be tudtam indítani és az udvaron gurultam vele pár kört hogy megnézzem a futóművet. Szerencsére nincs gond, szóval ha meglesznek a pótalkatrészek újra rá lehet pattanni. Mondtam is Lacának hogy igyekezzen a gyógyulással mert a motor hamarabb felépül és várni fogja..
No? Kinek mit tojt a nagyfülü állat?
Bódog Nyulat Mindenkinek!
()*()
(*.*)
(")(")