Időben elkezdjük majd a szervezést és a nagyjábóli létszámot letisztázni, és akkor megyünk Dabas felé, bár az kis kerülő, de nekünk az nem probléma, hisz szeretünk motorozni....
És akkor a 4-esen csapathatunk is lefelé....
Könnyen visszataláltál a Citadellához? Bonyolult helyen volt a gokartpálya? Bocsesz, hogy nem tudtalak elkísérni, de mennem kellett, pedig még volt kedvem gurulgatni...
Szerintem lassan szervezzük majd úgyis a következő kirándulást...
Kunmadaras május 1 az már biztos....
Észrevettem Joe, hogy nem válaszoltál.....én is berúgtam, de én előtte írtam, mert már előre gondolkoztam, hogy nem fogok később tudni írni....
Jó volna, majd szervezni valami piázós bulit is....mondjuk egy napi kanyargászás után este...
Wazzzeg, ahogy hazaértem fura hangokat adott az első fékem....
Olyan, mintha fogná a tárcsát a fékbetét, de mégis el-el csúszik rajta.....vagyis nem biztos, hogy így van, csak ilyen a hangja...
De csak erős fékhatásnál csinálta, szinte stoppizós fékerővel.... ...nem vágom mi lehet....holnap megnézem....
Fékbetét nem kopott el, mert megnéztem....
Üdv Gixeresek remélem jó volt a túrázásotok énis mentem pár kört de csak Dabason és meglettek a kerek kilométerek a mociba(5000) és a kocsiba(88888) is
Én csak a csaj pasiján röhögök aki nekem előadta tavaly ,h ő bizony 1,7 ért el fogja adni erre bukott még 8 hónapnyi csekket és a végén éppen hogy kiváltotta valaki a hitelét pffff lúzer
Vettem új gumit Briantól. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb áron hozza a gumikat.
Héten leszedem a használt 209gp hátsómat, akinek kell elviheti párezerért...
Helyzetjelentés: Laca állapota javul, gipsz lekerült a kezéről, holnap reggel műtik a kulcscsontját. Én már itthon vagyok, kb 2 hét múlva fogok hozzá menni.. Járkált is már, szóval gyógyulgat. Csak még idő a felépülés..
Elalszom rajta.