Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem supermoto.En egy arrafele remelem gyakoribb tipusra gerjedek.Triumph street triple R.
igen 1 supermoto tud meglepetest okozni jo pilotaval
A szuk hegyi szerpentines kanyarokban egy egyenes kormanyos naked jobb.Meg az alacsony fordulaton leadott nagyobb nyomatek.Az okosok igy mondjak. En meg hajlok elhinni.
Na látod. Én a mai szerpentinezésen ezért sem húztam a gázt. Inkább lassan, szépen, nyugodtan, majd bevárnak! Senkinek sem hiányzik egy újabb fejfa, részemről rohadtul ráér a dolog... Majd száz év múlva
rajon igaz!
igy van,sajna olvastam ma is egy vki elszallt
Úgyis Gixxeres leszel egyszer!
Érthető, hogy lényegében ott jobb a helyzet, mint Magyarhonban. Mentalitás, hozzáállás kérdése. Ezzel túlnyomórészt csökkenteni lehetne a balesetet.
Nekem nem csorog semmi.Es aze 160 paci v2 ben alap gyarikent odabax.Bar az alom nekem akkor is egy sor3 Triumph lesz meztelenul.A daytona 675 blokk nem semmi.
igyekszik az ember probalok en de sokszor nem rajtam vagyis nem rajtunk mulik de talan itt nem mondom ,h mindig de a kocsisok jol allnak a dolgokhoz es ami meg fontos itt egesz evben van motoros az uton ,tehat nincs elfelejtve,h leteznek persze van amikor......
Ugye megmondtam, hoyg a kemííínyek Gixxerrel járnak?!...
Vigyázz azért magadra!
azert a 1 dukit elviselnek na
Ja, hallottam! De asse kéne... Amikor alapjáraton elment mellettünk egypár V2-es, Dottóre is megjegyezte, hogy az a valami idegesítő, csörgő hangtól végigszáguld a hideg a hátán. Azt hiszem egyetértettem vele
most nem tudtam tragya az ido mult hetvegen ,na akkor odabasz.... haza jottem es vissza neztem na az kemeny volt mikozben jottem vissza ,kartyat kivettem nehogy a rend orei elkerjek
A kemiiinyek ducival jarnak.Egy 1198-as odabax.Hallotadazt a csorgokigyot a vegefele amikor meggyott.

Mi a helyzet feléd? Kihasználdat a motorerőd?
beeeeezony!
Ezért járnak a kemííínyek Gixxerekkel!
az lesz
De.Ket hengerhez nemaaaa.A K8 asok mar 4 gyertyasok.
Kérdezd meg Tutis mestert!
En mindig az eloirasosat dobom bele.A gyariak csak jobban tuggyak hogy mi kell bele.
neztem a kepeket jo lehetett,gratula
annyira nem vagom mennyire jobb a iridium,mert most normal van benne