ha lesz gumim egyetlen kifogás-nyafogás marad:egyenesben max 100,kanyarban max 120
én ott leszek pénteken...hol is?
gyere hozzánk,én már voltam felétek
bartókbéla.
Hát ahogy elmagyarázta a pali, faszán odataláltam! Csak tudod, először méreget magában az ember, hogy most nem-e hagyta maga mögött a zojjektumot... De nagyon faszán odataláltam kutyához. Visszafelé kifogtam egy chopperes palit, megkérdeztem, hogy ő is a Cicadellára tart? Aszongya persze, igen. Mondom, megyek maga mögött! Aztán elvezérelt. Nézett a nép, hogy a chopper mögött nyugisan gurul a speed, de hát beigazolódott: Illa berek, náadk erek, a motorosok JÓ EMBEREK!
Öööööhhhhhhh....csak azért ment lassan néha a Gixer, mert már kevés volt a gummám, meeeeeeeg belement mindig valami a szemembe......meeeeeeeeeeg ilyesmi.......
MEG AZÉRT MERT ÚGY MENTETEK MINT AZ OLAJOZOTT VILLÁM VAZZZZEEEEEGGG.....
Egyszer próbáltam tartani a tempót, de akkor is nagyon be kellett beszélnem magamnak, hogy tapadni fog az.....
Ilyen NSR-em volt nagyon régen.....szegényt jó sokszor megöltem..... Egy párszor dugócserére szorult....
Ahol csak lehetett otthagyott a szarban....de szerettem....legalább megtanultam, hogy kell szétszedni vakon...
az a baj péntekig bkv-val tekergek,de péntek délután feljövök valami utasszám limitált darabbal
ha az jó akkor akkor,ha az nem jó akkor baj
ha lesz gumim mondjuk egy vasárnapi napon elmegyek felrajzolom Lacin neked a helyes ívet.vagy elkísérsz szombaton mátrába/kakucsra.
Vagy péntek esti kicsapongás városon belül.Választhatsz
Akkor a te bulid jobb volt, mint az enyém!
Joe-Z is szépen odabaszott a piának este, mondom én, hogy legközelebb röffenjünk össze együtt piázni....
Szépek leszünk az biztos.....
én ott leszek pénteken...hol is?
gyere hozzánk,én már voltam felétek
bartókbéla.
És arra fut az M5 is?
MEG AZÉRT MERT ÚGY MENTETEK MINT AZ OLAJOZOTT VILLÁM VAZZZZEEEEEGGG.....
Egyszer próbáltam tartani a tempót, de akkor is nagyon be kellett beszélnem magamnak, hogy tapadni fog az.....
Ja ez nem volt jó.
Majd Téged is körbe vezetlek..........
Tegyél fel normális gumcsit, mert nem szeretnék kifogásokat hallgatni.
Ilyen NSR-em volt nagyon régen.....szegényt jó sokszor megöltem..... Egy párszor dugócserére szorult....
Ahol csak lehetett otthagyott a szarban....de szerettem....legalább megtanultam, hogy kell szétszedni vakon...
ha az jó akkor akkor,ha az nem jó akkor baj
ha lesz gumim mondjuk egy vasárnapi napon elmegyek felrajzolom Lacin neked a helyes ívet.vagy elkísérsz szombaton mátrába/kakucsra.
Vagy péntek esti kicsapongás városon belül.Választhatsz
Lehet azért mert 683000 megapixeles a gépem.
A NASA küldte.
Joe-Z is szépen odabaszott a piának este, mondom én, hogy legközelebb röffenjünk össze együtt piázni....
Szépek leszünk az biztos.....