Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradt jaja, az M5, meg olyan 20 kilóméterre van innen. De ez csak tipp
ha lesz gumim egyetlen kifogás-nyafogás marad:egyenesben max 100,kanyarban max 120
én ott leszek pénteken...hol is?
gyere hozzánk,én már voltam felétek
bartókbéla.
Hát ahogy elmagyarázta a pali, faszán odataláltam! Csak tudod, először méreget magában az ember, hogy most nem-e hagyta maga mögött a zojjektumot... De nagyon faszán odataláltam kutyához. Visszafelé kifogtam egy chopperes palit, megkérdeztem, hogy ő is a Cicadellára tart? Aszongya persze, igen. Mondom, megyek maga mögött! Aztán elvezérelt. Nézett a nép, hogy a chopper mögött nyugisan gurul a speed, de hát beigazolódott: Illa berek, náadk erek, a motorosok JÓ EMBEREK!
Hát isten is úgy kezdte.Legyen világos oszt lett sör.
Legyen szombat! Pénteken meló....
A lényeg valami legyen.
Gumicsimma azé maradt nem?
És arra fut az M5 is?
Öööööhhhhhhh....csak azért ment lassan néha a Gixer, mert már kevés volt a gummám, meeeeeeeg belement mindig valami a szemembe......meeeeeeeeeeg ilyesmi.......

MEG AZÉRT MERT ÚGY MENTETEK MINT AZ OLAJOZOTT VILLÁM VAZZZZEEEEEGGG.....
Egyszer próbáltam tartani a tempót, de akkor is nagyon be kellett beszélnem magamnak, hogy tapadni fog az.....
Ez megvan, csak a teheneket levágtuk! Autópálya meg hírből sincs erre
Legyen világos.
Legyen péntek.
Mennek szépen lassan, mint gsxr a szerpentínen...........

Ja ez nem volt jó.
Fejöttek velünk a fórum társak is: Dobogókő, Lepence, Pszt Laci, Visegrád én úgy láttam tetszett Nekik a vidék.

Majd Téged is körbe vezetlek..........

Tegyél fel normális gumcsit, mert nem szeretnék kifogásokat hallgatni.
A hang a kübli oldalán végigmenve is hangos lehet.Pont mint az enyém.Bár az legalább olcsó is.
így lehet nekem is jó lenne , mindjárt elő is veszem a pincéből
képet kérünk
Amikor felveszem, akkor mindig körbefújom púrhabbal körben és a plekónál is nyomok be addig, amég rendesen kilátok........így alig jön be levegő.....
nem tom, mert elég passzentos mindenhol...bár fene tudja...
kalev!

Ilyen NSR-em volt nagyon régen.....szegényt jó sokszor megöltem..... Egy párszor dugócserére szorult....
Ahol csak lehetett otthagyott a szarban....de szerettem....legalább megtanultam, hogy kell szétszedni vakon...
neked jó az AGV , mindenkinek más a fejszerkezete nekem sajnos beszivárgott a levegő , a HJC-nél nem
Akkor kettessével jöhet szépen...
Lehet a sisak a gond.
az a baj péntekig bkv-val tekergek,de péntek délután feljövök valami utasszám limitált darabbal
ha az jó akkor akkor,ha az nem jó akkor baj
ha lesz gumim mondjuk egy vasárnapi napon elmegyek felrajzolom Lacin neked a helyes ívet.vagy elkísérsz szombaton mátrába/kakucsra.
Vagy péntek esti kicsapongás városon belül.Választhatsz
Küldtem képeket, de csak 2 ment át egyszerre.

Lehet azért mert 683000 megapixeles a gépem.
A NASA küldte.
Akkor a te bulid jobb volt, mint az enyém!
Joe-Z is szépen odabaszott a piának este, mondom én, hogy legközelebb röffenjünk össze együtt piázni....
Szépek leszünk az biztos.....