Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KisTuning voltam, csak asszonytól netelek
Nagy Hőtágulásnál szokott ilyen hangot adni a GSX-Rek a féktárcsánál. Suzuki betegség :)
No ezért Speeddel jogdíjat kérünk.....
Bakker miket észreveszel Gyorskezű....
Képeket küldted mailemre?
Mi Dabasiak igen de szerintem többiek is
Csak a gixxereseket baxtatják.Én csak úgy a fű alatt ehúzok osz jóvan.
én még nem is kezdtem el vele gyorsulni...hanem Ő...de mondom jobb ha szabadulok, mert én húzhatom a rövidebbet...

bár a kedvencem az volt, amikor mentem ki a M0-ra, a szentendrei úton, és egy suzuki swiftes elkezdte túráztatni a kocsiját, bőgette a motort, meg ugráltatta előre a kocsit...mondom mi a szösz...
Hát akkor lenézünk mi is 1.-én, 1 napra maradtok?
Innen május 1.-én megyünk egy jó páran, mert az lesz a FŐ NAP!
Én ezt rendeltem meg: http://www.motostyling.hu/webs...
Mi május 1-n megyünk
Ismerem ezt a fajta srácokat....
Városban én nem szeretek versenyezgetni, mert nem ide való, max. 1szer-2szer.....de akkor is csak lerajtolom és ossza be magának....
Azt szeretem, amikor lámpánál összenézünk.....bicentek, hogy okés.....ráteszem 6000-re a fordulatot, majd zöldnél az összes hülye szétnyírja a kuplungját és a gumijait én meg visszaengedem a gázt és szépen elindulok lassan.....
Az biztos hogy tudja szedni a virgáncsát, úgyhogy még óvatosan gurulok vele de azért néha nem bírok a csuklómmal olyankor viszont kapazkodás , Kunmadarasra jösztök? Május 2.-án lesznek igazán jó futamok, kocsik+motorok, jó lenne ha ott tudnánk találkozni egy páran?!
Látom te is jó motoros vagy, és társadként szereted a VAS-ad....
Végre jó kezekbe került ez a gépezet úgy gondolom....
Vigyázzatok nagyon egymásra, mert így is sok a baj!
Tud menni nagyon ez a kis dög...
jaszkari tuning verdások nem csak arra vannak, hanem a főváros, és környékén is rejtőzködnek szép számmal, és mindig csak a napos, mérsékelt forgalmú napokon dugják ki az orrukat, és az értelem az arcukra van írva...
szombaton is volt szerencsém egy ilyenhez...audi a4 v. a6 volt pont ahogy beértem budára M1-M7 közös szakaszán elmentem a Petőfi híd felé, és minden pirosnál kényszert érzett, hogy megmutassa, hogy milyen jól gyorsul az autója...végig jött mellettem(hiába tudott volna elmenni...) ha lassítottam ő is lassított, de a petőfi hídnál meguntam, aztán a sok lámpa, és kocsisorok közt megszabadultam tőle...
És még nem is sietnek.
Az a fehér szar a valvoline-tól egész pofás cucc.
Mondjuk én Nagykáta felé mennék de ha ti inkább a jó hosszú technikás egyeneseket kedvelitek.
Azt szeretném kérdezni hogy ti milyen láncspray-t használtok?
Én ma rendeltem be a motorstyling-ról egy motul factory line-t, haverék nagyon dícsérik.
Jön velünk min 1 125 gépezet szóval olyan tempóval fogunk menni (max. 140 km/h) de elég is mert nem sietünk
Köszönöm Szépen!
Hát ja, nekem se volt valami szimpi a srác de nem érdekelt más csak a moci, egyébként olyan koszosan adták át, h egész délután azt suvickoltam mondom ilyen nincs, meg valami olyan gagyi láncspray-el fujta le a láncot hogy egy napi száraás után is folyt még róla, meg verte össze-vissza, mondjuk lehet h. előtte 10-percel kezelte le, na mind1 már én gondját viselem.
Üdv. mindenkinek!
Hogy ne volna élvezetesebb.... ha néha lemész az út melletti gödörbe, vagy a fák közé, akkor biztos izgisebb....
De az is elég, ha megállsz 50km-enként és leöntöd étolajjal az első és hátsó gummádat....
Egyébként az idióta románok mindig gondoskodnak róla, hogy ne unatkozz az út során, illetve a szolnok elkerülőn a jaszkari tuning verdások....