Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én oda csak a gyárival merészkedek. Randán el bírnak bánni az emberrel.
Arra gondolok én is.
Az tuti, pláne osztrákiában.
Remélem mert nagy bajban lennék.
Az úgy működhet.
Szevasztok Mesterek!
tutis jó hallani,hogy javul Laca állapota Gyógyuljon meg mihamarabb.
Sajnálom, h. Doki, Speed és Gyorskezű-vel megbeszélt szombati motorozást ki kellett hogy hagyjam, ( ezért bocsi is ) de sok volt délelkött a dolgom, viszont délután bekattantam és +240 Km-rel több lett a gépbe
Dobjatok már pár képet milyen volt, hol jártatok szombaton!
Köszi!
Addig is ,hogy legyen min legeltetni a szemeteket:
Na szevasztok!
Cináltatok bele db killert ha mek külföldre gyári hangon fog dorombolni.
Jó lesz az ha elkészül , viszont ezt a E jel és a gyári cikkszám mizériát nem nagyon értem. Ha a rendőr meg akar csinálni akkor tökmindegy hogy van E vagy nincs. A hangot meg ha látod leredukálod egy váltással meg gázelvétellel oszt kész.
Mivel TL-é volt a donor így nem volt jó helyen.Elimináltam polírozás előtt.Még a jobbos rész megvan a TL leömlőnek meg egy teljes 650-es rendszer.Ebből lesz kotyvasztva.Megáll KB 40e ből az egész. Még rögzítésre kéne valami acélszalag és hőálló gumi nameg egy kis herélés hogy könnyebb legyen.Meg teccetősebb a hang.Oszt csá.A lényeg hogy a gravírozott E jel és a gyári cikkszám ott legyen.
Egyre gondolunk konzol ügyben. Ha ügyes a "lakatos" tetszetős cuccokat lehet odabiggyeszteni. Régebben láttam egy 650-es duplakidörrenős produktumot, az jól nézett ki a részletekben is.
Fogok.Majd.Ha ezzel kialakul a megfelelő helye.Low budget project van.Eddig a költségek egy Tescos kipufot sem értek el.Meg olyan szííp polír.Konzol meg a hegesztett fület érted?
Mer az már a kukában van.
Miért nem csináltatsz inkább egyet? Az ezerről jóeséllyel törik a konzol ha burulás van, sz'al szerintem nem egyszerű beszerezni.
Asszem kipróbálom.Bár itthon sütöm a kenyeret.Bár nekem 2 dob lesz ha végre találok bontott bal oldali rögzítőt.
Ha ilyen csöved van a kenyér is házhoz jön.
Mondom hogy nincs benne semmi tisztességes hangtompítás.Hogy lehet így elmenni kenyeret venni?
nein. az a hangtompítója. egy kicsi kis biszbasz ami nem sokat ér.
Az valami kecskefajta?
Van benne muffler, az nem elég?
Erről még mindíg hiányzik egy tisztességes hangtompító.
Csakhogy ne múljon el a nap gixxerhaccá kép nélkül.
Nem vagyok itt.Műtöttem.
Mi ez a nagy csend itt fórumon?
Autót csak tk-ra szabad törni. Volt olyan hónapom hogy kettő is ment a levesbe. No meg én is majdnem.
majd ki csattant az örömtől..
Apád akkor örült...