Ilyen nekem is volt anno fociedzés után. beültenm a kocsiba, hogy ipszilonba megforogjak, és mikor pont nyomtam volna be a féket, hátulról hallottam zajt, és megállt az autó. Hát elkaptam ilyen kis kutat, tudod, az a kék színű, pont nem láttam a tükrök holtterétől. Azóta, még sportmotornél is, inkább hátralépegetek akadályok után kutatva, és aztán kezdek el "tolatni" hátra.
tolattam ki egy arkolobol fázsnyeg csak vágod hogy az ut szélén volt az oszlop, és ahogy fordultam tolatás kzbe pont nem láttam.. de sztem nem mentem gyorsan, mégis eléggé kapott az autó
srácok iszoynatos lépésre szántam el magam. mivel tegnap elött öszetörtem a kocsit, igy ma csak ugy tudok kijutni a szerpentinre hogy felülök valaki mögé és kivisz ugyhoyg ma nyakig beöltözök:D:D:D:D
jáónapot. boldog szőrös dögöt mindenkinek. mostanába nem volt erőm olvasni a fórumot. 2-3 napról lemaradtam.. volt valami érdekes? tutis jelentését olvastam, azon kivül valami?
Zoli!
Ez egy "DC" cipő és nem lehet bekötni... Ugyanis ilyen a kialakítása, ezért kurva kényelmes, BÁR EGYÁLTALÁN NEM MOTOROZNI VALÓ, MÁR AMI A VÉDELMET ILLETI....
Lassan úgy néz ki, hogy lesz komplett bőrruhám és addig meg nem akarok 10ezreket költeni ilyen térdvédőkre.....
Nem is kényelmesek és szart sem érnek buktakor, mert elcsúsznak...
Kivárom a ruhámat, addig meg megpróbálkozom óvatosan közlekedni, bár tudom hogy ez nem rajtam múlik....
De kössz az aggódást....
sajnálom.....
nekem régen eltört a kulcsontom és kb 2-3 honap és már kint voltam gőz erövel megint motorozni
kitartás neki ...... a cél mindig legyen elöte...
Volt... Szerpentinezés agybafőbe
Ez egy "DC" cipő és nem lehet bekötni... Ugyanis ilyen a kialakítása, ezért kurva kényelmes, BÁR EGYÁLTALÁN NEM MOTOROZNI VALÓ, MÁR AMI A VÉDELMET ILLETI....
Lassan úgy néz ki, hogy lesz komplett bőrruhám és addig meg nem akarok 10ezreket költeni ilyen térdvédőkre.....
Nem is kényelmesek és szart sem érnek buktakor, mert elcsúsznak...
Kivárom a ruhámat, addig meg megpróbálkozom óvatosan közlekedni, bár tudom hogy ez nem rajtam múlik....
De kössz az aggódást....
nekem régen eltört a kulcsontom és kb 2-3 honap és már kint voltam gőz erövel megint motorozni
kitartás neki ...... a cél mindig legyen elöte...