Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvetemült seggrakétás
Dehogy húzom Öreg, esik az eső... Szombaton is voltam szerpentinezni Dobogókő, meg Visegrád felé, na az elég is volt Olajcserés a motorom, ez meg a másik. Már megvan a Fuksz olajam
Hétvégén, szombaton keringhetnénk egyet
Jo nagyot Gixxer Tanya varom,koszi
Megküzdöttem én is vele , a tisztítás után a használt betéttel a fékkar 1-es állásban már jó volt . Megjött az új fékbetét (sport-verseny keverék) beleraktam, most 3-as állásban utcán tökéletes pályán sztem a 2-es állás patent lesz . Ja, és olyat fog az új betét mint állat , spanyol gyártmány galfer a márkeneve.
Mi van Öcskös....!
nem húzod neki?
Holnap hívom a szakit!De úgy néz ki ,hogy Esztergomba viszem a prop-tech be...!
az se fasza
Személyiségfüggő Én is defektes gumival robogok egy éve...
fékkkkk az jo lett csak ki kelet furni a csavarokat :( kb egy ora volt egy csavar mert acél volt ... megszenvedtem érte
de azota joooooo nagyon uj batétekewl :)
neked?
igen igen , de az elvonási tünetek sok mindenre rávehetnek
Az rendben, hogy a tied patent De az övé is legyen az, hiszen egy jó fék életet is menthet
na-na az enyém már patent , a kolléga mondta egy pár napja hogy nem 100-as még az övé
Gyengélkedő fékekkel nem ajánlatos menni
jó lett már a féked , vagy még mindig gyengélkedik
esikkkkkkkkkkkkkkkkkkk pedig locsolás hejet tankba locsoltam volna és....
Na innen kell választani mára...

aNiMaTiOn, én majd Pesten venném át!
Sziasztok,

Elkészültek a pólók, amiket eddig rendeltetek...

Légyszíves írja meg mindenki privátban, hogy hogyan szeretné átvenni!
- gsxrzolee neked megy postán, ahogy beszéltük
- Budapesti személyes átvétel már a héten is lehetséges
- Domino Te jöhetsz érte hozzám...
Gyorskezű!

Ha jól sejtem, akkor te csináltál még szombaton több képet is....., ha van időd, akkor majd dobd már át nekem emailben. karolypiros@freemail.hu és mellékelheted a telszámodat is, hogy legközelebb már meg legyen....
Kössz Cimby!
Szép reggelt Márkatársak!
Ezután a faííín hétvége után ismét melóban....

Tutis: Örülök, hogy Laca már lábra állt még ha kis időre is, ez akkor is nagyon jó jel! KITARTÁST ÉS MIELŐBBI GYÓGYULÁST, MAJD MOTORRA ÜLÉST NEKI!
Írj, ha van bővebb fejlemény majd a műtét után...

Macitm: Semmi gáz, majd a következőre már jössz te is meg Gixerpéter Barátom is....
Képeket már aznap is raktunk fel ide délután, de Gyorskezű barátunk szerintem többet is csinált, megkérem majd, hogy küldje át nekem emailben őket és akkor majd neked is eljuttatom....
Az aranal.
Tutis mester!
Az irridiumos gyertya milyen árakon mozog?
Hol is van az SV költséghatékonyésga?
1:1
Naná.
Tervben van.Picit unom hogy miníg bakkecskeként ugrál alattam ez az izé.
Pláne mióta keményítettem mindkét rugózó elemet.
Pedig jobb lett egy oktávval.Most már csak rá kéne jönni hogy a hátát finoman hogy lehetne állítani.
Érdemes kinézni, gondolom tudod miért.
Jaja.Én is ha kijutok.