Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Tutis!

Ha K8 lesz a VASam akkor lehet ráugrom a témára.
De a hangjára kurva kíváncsi vagyok így is. Egyszer szívesen meghallgatnám, hogy mit üvölt az a cső.
Az öcsémnek egy SV1000 S volt a masinája, míg 2 évvel ezelőtt 1 faszkalap Golfos ki nem baszta alólam. Azon 2 Two Brothers volt, azok úgy szóltak mint a mennydörgés. Beleremegtek az ember tüdőlebenyei bazzeg, az autósok meg úgy nyíltak előtted mint egy ügyes csajnak a combjai ..
kitaláltam valamit, sógorral egyforma kipuffunk lenne, még Ő sem tud róla, meglepit akarok, szóval a jó ügy érdekében vegyétek meg
Pedig olyan klassz hangja van...mi lesz helyette?
Azt a lovat ütik, amelyik még húz
90 ezer
Valakit érdekel a MIVV kipuffom? Két összekötővel, gyárival és csináltatottal, így feltehető katalizátorhoz is vagy anélkül is.
Új karbon véggel, amit külön adok hozzá.
És 168 centi magas?
Jól mondod drág aeggyetlen szobacicám.Szidjuk itten a vezetést pedig csak az ország leképezése kicsiben.
Naggyon vicces Doki. Kis salának 80 kilós a Gixxerje.
Szia!
Attól még nem lesz olcsóbb a benzin.....az állam is baszot rá még januárban egy pici jövedéki adót (asszem 16 forintot), erre még pakolgatnak a magyar kőolajforgalmazók, csak azt nem tudom milyen alapon, mert a devizaárfolyamra való hivatkozás szerintem nagy átbaszás, itt mindenki félti a profitnövekedési ütemét, azért szopatnak minket, mert senki nem akar ezeknél a cégeknél lekonyulóvégű diagrammokat nézegetni. Én azt mondom amit most elvesznek tőlünk jogtalanul azt költsék gyógyszerre...
A Zolinak igaza van ameddig ekkora a kereslet, addig kostólgatni fognak minket meddíg bírjuk, és tényleg nagy a pocsékolás (baszott nagy autó 1 fasszal a fedélzeten), csak ez az ország már régóta alkalmatlan arra, hogy egy össznépi bojkottot meg lehessen szervezni, vagy sok ember elgondolkodjon azon, hogy lehetne gazdaságosan is üzemeltetnie a kocsiját. Sajnos én is sokszor ezek közé a faszok közé tartozok, ez a céges autó átka...nem drága("ingyen" van) így rászoktat a kényelmességre, meg a nemtörődömségre.....Bár én sokáig az asszonnyal jártam dolgozni, így jobban ki volt használva, ilyenkor meg motorozok, de ez is kibaszott nagy pocsékolás....bár én vidéről járok be pestre, így a kocsi elég nehezen megkerülhető, viszont azokat végképp nem értem, akik mondjuk pesten belül is kocsit használnak nap mint nap.... ,
Alapvatően igazi faszok vagyunk akiket lehet fejni, meg hülyének nézni, és lehet szórni az adóforintjainkat....
Akkor nem a te géped lesz a Tesóé....
Annyi pénzt rálocsoltam már a gixxerre hogy vétek lenne eladni... Ráadásul most állt össze olyanra amilyenre szerettem volna...
Szeva Tutis!

Peti Barátom tényleg a napokban készül gixert venni és a K8 is szerepel a listán akár.....
55 kilós Gixered van....? AZ OSZTÁÁÁN RÖPÜLHET A 125 PACIVAL......
Szeva Dawe!

Dehogy fagytam 6-8 fok volt, amikor elindultam.... 2 felső kabát alá+két nadrág....akár hazáig is elmotoroztam volna...
Csak az egykeró nem ment.....hideg vóóót a gumma és mindig elforgott.....

A multkor otthon kicsit zűrösen álltam az idővel, azért nem híttalak, de most 15.-én megint megyek haza 4 napra és akkor összefuthatnánk....
Remélem Gixerpeti csótány Tásvírem is velem tart már.....
Vedd meg először a markolatot, a motort meg még meggondolom
Szép reggelt Gixxer-esek! Jójazidő. Csak kicsit fagyott belém a szar, de attól még lehet motorozni. Csak ne lenne ennyi vezetni nem tudó tata az utakon. Rámhúzta a kormányt az egyik. Gondoltam rá, hogy a lámpánál bevárom, de úgy be volt tojva ahogy láttam, hogy madjnem átment a piroson. Én meg adtam neki egy kis tiltáshangot, hogy mégjobban szívébe zárjon.
168cm 55Kg. GSX-R 600, én így szeretlek!
Szeva Srác! Hallod, nem fagytál szét? Én biciklivel lefagytam! De majd délután én is megyek pár kört!
Szeeeva Tesó!

Csak nem a Tutis mester VAS-áért megyünk?
Lehet, hogy el is adná, ha tudná, hogy komolyan gondoltad.....
Mesin majd dumálunk....dzseki nagyon jól jött 7végén Töki, reggel kicsit cidri volt....
Szép jó reggelt Gixeresek!

Kellemes reggeli munkába jövős motorozással kezdtem a napot....
jolvan. én általában minden hétvégén ottvagyok, jóesetbe csak egynap de van hogy mind két nap, sőt még lehet hogy péntek d-u is
nem vagyok pécsi, de nem messze lakom onnan! néha leszoktam járni a pihenőhöz motorozni ha jó idő van:) majd ha megyek szólok aztán dumálhatunk
Meglátjuk