Ha K8 lesz a VASam akkor lehet ráugrom a témára.
De a hangjára kurva kíváncsi vagyok így is. Egyszer szívesen meghallgatnám, hogy mit üvölt az a cső.
Az öcsémnek egy SV1000 S volt a masinája, míg 2 évvel ezelőtt 1 faszkalap Golfos ki nem baszta alólam. Azon 2 Two Brothers volt, azok úgy szóltak mint a mennydörgés. Beleremegtek az ember tüdőlebenyei bazzeg, az autósok meg úgy nyíltak előtted mint egy ügyes csajnak a combjai ..
Valakit érdekel a MIVV kipuffom? Két összekötővel, gyárival és csináltatottal, így feltehető katalizátorhoz is vagy anélkül is.
Új karbon véggel, amit külön adok hozzá.
Szia!
Attól még nem lesz olcsóbb a benzin.....az állam is baszot rá még januárban egy pici jövedéki adót (asszem 16 forintot), erre még pakolgatnak a magyar kőolajforgalmazók, csak azt nem tudom milyen alapon, mert a devizaárfolyamra való hivatkozás szerintem nagy átbaszás, itt mindenki félti a profitnövekedési ütemét, azért szopatnak minket, mert senki nem akar ezeknél a cégeknél lekonyulóvégű diagrammokat nézegetni. Én azt mondom amit most elvesznek tőlünk jogtalanul azt költsék gyógyszerre...
A Zolinak igaza van ameddig ekkora a kereslet, addig kostólgatni fognak minket meddíg bírjuk, és tényleg nagy a pocsékolás (baszott nagy autó 1 fasszal a fedélzeten), csak ez az ország már régóta alkalmatlan arra, hogy egy össznépi bojkottot meg lehessen szervezni, vagy sok ember elgondolkodjon azon, hogy lehetne gazdaságosan is üzemeltetnie a kocsiját. Sajnos én is sokszor ezek közé a faszok közé tartozok, ez a céges autó átka...nem drága("ingyen" van) így rászoktat a kényelmességre, meg a nemtörődömségre.....Bár én sokáig az asszonnyal jártam dolgozni, így jobban ki volt használva, ilyenkor meg motorozok, de ez is kibaszott nagy pocsékolás....bár én vidéről járok be pestre, így a kocsi elég nehezen megkerülhető, viszont azokat végképp nem értem, akik mondjuk pesten belül is kocsit használnak nap mint nap.... ,
Alapvatően igazi faszok vagyunk akiket lehet fejni, meg hülyének nézni, és lehet szórni az adóforintjainkat....
Dehogy fagytam 6-8 fok volt, amikor elindultam.... 2 felső kabát alá+két nadrág....akár hazáig is elmotoroztam volna...
Csak az egykeró nem ment.....hideg vóóót a gumma és mindig elforgott.....
A multkor otthon kicsit zűrösen álltam az idővel, azért nem híttalak, de most 15.-én megint megyek haza 4 napra és akkor összefuthatnánk....
Remélem Gixerpeti csótány Tásvírem is velem tart már.....
Szép reggelt Gixxer-esek! Jójazidő. Csak kicsit fagyott belém a szar, de attól még lehet motorozni. Csak ne lenne ennyi vezetni nem tudó tata az utakon. Rámhúzta a kormányt az egyik. Gondoltam rá, hogy a lámpánál bevárom, de úgy be volt tojva ahogy láttam, hogy madjnem átment a piroson. Én meg adtam neki egy kis tiltáshangot, hogy mégjobban szívébe zárjon.
Csak nem a Tutis mester VAS-áért megyünk?
Lehet, hogy el is adná, ha tudná, hogy komolyan gondoltad.....
Mesin majd dumálunk....dzseki nagyon jól jött 7végén Töki, reggel kicsit cidri volt....
Ha K8 lesz a VASam akkor lehet ráugrom a témára.
De a hangjára kurva kíváncsi vagyok így is. Egyszer szívesen meghallgatnám, hogy mit üvölt az a cső.
Az öcsémnek egy SV1000 S volt a masinája, míg 2 évvel ezelőtt 1 faszkalap Golfos ki nem baszta alólam. Azon 2 Two Brothers volt, azok úgy szóltak mint a mennydörgés. Beleremegtek az ember tüdőlebenyei bazzeg, az autósok meg úgy nyíltak előtted mint egy ügyes csajnak a combjai ..