Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, és hova kell tenni a kiürült üdítősdobozt?
Egészségedre papa... Máskor is....

Gyorskezű, akkor lökjed fel az összes képet ám, én most elmentem berúgni.....
Ha valaki nem tudja, hogy hová menjen ma, akkor én az Astoriánál lévő Könyvtár nevezetű szórakázó helyen leszek a mozis kollégákkal...ha valakinek van kedve jönni, akkor csörögjön....
Tel: 06-20-426-1855
A kék berik volt a kötelező egyenruha.Nem is láttam szinte csak azt.
Aszittem, a bőrt felismered papa
Na bazz.
Bár amennyi volt ott a gixxer a fene látta volna.
2/A Dunakeszitől befelé ment a mecs egy M6-os BMW-vel.
Még most is kirázz a hideg ha rá gondolok, b@szottul ment az dög.

Alakulunk mint pupos gyerek a prés alatt.Ha valaki akar jöhet szlovákiába is.KB 2x 170 Km lesz.Plusz a knédli.Jövő vasárnap.Jobbak a kanyarok és az utak arra.
Pirossal jelöltem, hoyg hol állok... Áhh
Kösz a szenyót Doki!
Na fussunk neki mégeccer.
Hát srácok... Ezt a mai napot nem felejtem el az tuti! Már egész kora reggeltől izgis volt a szitu, hiszen gyorskező megpattant, és mi pont 3 perccel később estünk a megbeszélt talira Dokival De a szerpentin jó volt. Azért köszönöm srácok a türelmet, hogy bevártatok, de olyan előzéseket produkáltatok, hogy aszittem, én zuhanok a szakadékba helyettetek... Be is sokalltam pár helyen. Balról a meredek hegy, jobbról a szakadék, mindez fél méternyire, és a tempó 120... Ahol ti 140nel mentetek, nekem ott volt 80.. Kutyához épp, hoyg eljutottam, jó fej a tag, átvettem az olajat, majd némi súllyal a hátamon még elmentem a Citadellás motorshow-ra, aztán hazaballagtam. Ja! És az egész napot megúsztam 5 000 Ft-nyi benzinből!...
Hátul a sárga melett állok elöl a klonom Bud-é.
Erre gondolsz?
Páff, ezt nem tudtam! Egy Gixxer600K7-es sráccal beszélgettem, majd elmentünk motorozni egy félóra után. Bassza meg, 500 méterrel előttem járt, de még mindig a fejemet majd szétbaszta a kibelezett R55...
Mikor a buszok elmentek akkor álltunk be a helyükre.Majd szípen öregurasan elgurultunk ingyenfagyira az andrettibe.Eszméletlen fincsi ott a fagyesz.Minden citadellakor motorosoknak ingyenes.
Jaja, most estem haza ebben a pillanatban! Köszönöm gyorskezű!

És köszönöm srácok a türelmet, hogy bevártatok!
Az enyém is így néz ki
Hát keresett téged a Dottóre! Aztán meg elmentem Kutyához olajért, mire visszaértem, kurvasokan vonultunk a Citadelláról... Amúgy az élboyban haladtam, fokozatosan törtem előre a középmezőnyből.
Nyomd fel majd légyszi az összes képet!
Akkor üdv. a Gergőnek meg néked is.....Jó volt ez a mai nap...
Speed barátom tényleg nagyon okosan közlekedik, és nem vállalta túl magát.....tényleg le a kalappal előtte....
De bevallom én sem tudtam tartani veletek a lépést.....

Speed! Megtaláltad kutyát? Rendben ment minden visszafelé?
Abban vittem a rendszámot!
Nem a legjobb helyre kérdezté ezek gixxeresek.Bár szobacica inkább Varaderonak használja az övét.Gombászni oda kell ahova a gomba gyártója írja.De KB ide.

Ti meg hol a fenében vótatok.Nem is láttam a citadellán senkit tűletek.Bár most voltam de jó darabig nem fogok menni.
Kaja, pia, magyarnóta épp csak benzin nem volt benne.
Ő mentette meg az életemet két szendviccsel! RESPECT!