Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy hónapja kb jah. amugy te pécsi vagy?
akkor ezt a csávót láttam kb 1hónapja fent pihenőnél egy csajt vitt és kibaszott szép hangja a volt a k9-nek mint egy gp motornak :D
Full sirály.Simán megenne egy haccázas gixxert egy kanyargós szerpentinen.A daytona minden sportgépet alázott a kategóriájában 2009-ben vagy mikor.
A tripet egy hajszállal verte meg a KTM SMR a műfajában de az 2x drágább.
Olyan mint a chokito.Ronda de finom.
170 cm 80 kg. Gsx-R a kis emberek motorja
Én kiröhögtem az RSV-t.Láttam élőben.Akkora mint a régi RS125-ös.Nem férek el rajta.
100+ Kg 180 cm vagok és mintha összecsomagoltak volna.
Blöááááh, sose kéne ilyen bótbajárós vas
Majd.Majd.Mindennek eljön az ideje.De ezek daytonások.Nem hiszem hogy a huligán nakedeseket csípik.
Angolhonban már kijön egy ilyen szépség 2 millából.

2009-es és dönörű
najó bevallom azt énis. meg a 1098 S R meg bármelyiket. talán még egy RSV4 et is.. ezek most nagyon bejövősek. de annyi pénzből olyan motort összerakok hogy jézus. ismerősnek most k9 1000, bodis dob, 200 lóerő, elöl -1 hátul 2, 3 ba ugy jön gázra kerékre mint más motor 1 be. csávü belepakolt a 750 be 60.000 km-t csak pályán és szerpentínen, de ezen azt mondta hogy 1-2 be nem mer csutka gázt adni

Amúgymeg ha felnövök megkergetnék egy 1198-ast.Ahhoz má kő tudni motorolni.
vissszamennyé a triumph fórumba teeeeeee
Frászkarikát.Nem teccik a széles építésmód.Utcára max 3 hengerrel megyek.
...és majd azután a tejföl tetején található fólia, vagy mi
KB én is így tippelek.
Kieg:
A madaraban legalább sok érdeke nincs senkinek vizezni mivel nem magán és a néni a kukutyból nem fog kimenni bevizezni.
hogy minden nap másik fogad fájjon.. aszittem már elgondolkoztál és vezsel egy rendes, gyors, szép, sor 4 es motort
Szerinted nekem mire lenne jóóóóóóóó.Nehommá a bugyikéket törjem rommá.Nem venném lelkemre.Törjön inkább a tejfölöspohár.
gyorszáras tanksapka utcára? enynire még az angolok se bíznak a másikba. FULLPÁLYAAAAAAAGÉPPPPPPPPPP
Kicsit belevau:
Százhalombattáról megy mindenhova,kutanként az eltérést az adja hogy mennyire vizezik.schwechatból jön az omw-re,de random módon hogy éppen melyik kútba,tehát az omw nagy részébe is százhalombattai van
egyéb különbség a nem 95ös oktánszámban van csak.
klub petrol asszem de nem 100 %. mindenben sokkal olcsóbb. itt baranyába eddig csak komlón volt E85 ami oda vissza 50 km..:S most hogy lesz itt, fasza lesz. lehet felesbe tankolni, minden motor meg autó simán elviszi felesbe, az tankolásonként 800 ft spórolás
Őőőőő bocsi 600e re gyön ki.20e Km el.
Nem vol otthon ezekben a gyöszökben de ez nekem újabbnak rémlik csak azt a ronda kályhacsövet kéne eliminálni.
Angol rendszám meg még jól is jönne.
A régebbi már van olcsóbban.

link
én pont ma láttam hazsn autón szivlámpásat 800 ért. kinnvan a kiemeltek között.. mindjárt megmondom mi a sárga kut
Mi a frász az a sárga kút?
Amúgy mind százhalombattán készöl talán az OMV kivételével mert az a Swechat-iban.

Basszus mennyik itthon ezek a K4-es gixxerek?
Nemágom de ebayon már 800e ért lehet kapni.
elméletileg mindenhol ugyn azt tankolod.. fater volt ilyen elosztó cuccnál és ő mondta hogy magyarországra 1 féle benzin jön be, és zt kapják. szal mindegy hol tankolsz. én most a "sárga kuton" lövöm a kocsit, de a motort is ott fogom. elvileg hó végétől lesz E85 ük is..
Egyik sem.Ezé is küldöm a madrasból a kocsiba.Az legalább olcsóbb.Szerencsétlen punto birja pedig olasz a lelkecském.