Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SB vitte az elemózsiát abban a nagy hátitatyóban?
Szia,
hát egy százas nekem is beleugrott ebben a zord hidegben. Mióta hazaértem forró vízben áztatom hab testem.
És Ő ismerős?
Szega Kölyök!

Haza értél rendben?

Le a kalappal előtted milyen normálisan közlekedsz.
R1-el Gergő jött!
De nekünk csak Pocok a neve.
Őt ismeri valaki?
hagyad nem tudja mi még a motor... valahol el kel kezdeni amugy bizti jo az sv csak nem nekem lassu meneti séta motorozásra jo meg lehet jol is néz ki de akkor se gixxerrrrr de nem akarok megbántani senkit
almás már neki
KÖszönöm a kimeritő válaszaidat.Véleményem szerint az sv nem fostalicska...de szived joga...
Van még mit tanulni az biztos...

Joe-Z!
Lassan menni fog az az egykeró neked is...
Kicsiket kuplungolj bele és akkor nem lesz baj...
Jót huligánkodtunk a városban visszafelé jövet.....
És egy kicsit sikerült lefaragni a majrécsíkból is.... de már néha így is éreztem, hogy feszegetem a csúszás határait.....
Szép délutánt Gixeresek!

Megérkeztünk a kanyarvadászatból épségben!
ÁLLATIRA JÓ VOLT A KÖZÖS GURULÁS....bár van még mit fejlődni Joe-Z és Gyorskezű tempójához....
Ha ezek megindultak, akkor csúnyán otthagytak, talán 1szer tudtam tartani a tempót, de akkor nem gondoltam a kopott gummámra....
Bár ha új van fent, akkor sem tudtam volna néha tartani a tempót.....ezek úgy mentek.....
Joe-Z és Gyorskezű vállból cibálták a gázt....

A következőre én is már valami jó kis gummát szerzek be....

Gyorskezű!
Ki volt az R1-es srác? Elfelejtettem a nevét....nagyon jó fej srác volt remélem jön legközelebb is veled..
Dobjad majd fel az összes képet, erdeti felbontásban....
ha rákeresel bicepics.com-on pár sv650es képre, akkor sztem rájössz, hogy hová kell tugni a csavart
Tudod mit? Inkább ne nyúlj hozzá.....
Figyi! öszintén megmondva fingom sincs, hogy egy SV -n melyik csavar mit fog.
Ehhez a dolgokhoz ha hivatalos helyről veszed, adnak egy szerelési útmutatót abban részletesen leírják hova, melyik csavar helyére kell behajtani (ez ált. blokktartó csavar, vagy váztartó, ami nagy teherbírású)
Ha vársz egy picit mindjárt fog válaszolni (szerintem) egy itt lebzselő selejtes túraféreg a Zoli32, neki van ilyen fostalicskája őrá számíthatsz, de inkább ne tedd!
Demind1 hogy melyik csavart?és az nem fog valamit?Köszönöm h segitesz:)
Szia!
Ecc-pecc alapon kiválasztod a megfelelő csavart, simán kihajtod, és betekered, azt mehetsz is bukni!
Vagy nem azért kell a bukógomba? Szeintem főzzél belőle pörköltet, vagy paprikást!
Szia!
Mondd ki nyugodtan: nem engednek ki apukááámééék!
Szia!
Te csak ne bizniszelj az én testemmel....
Sziasztok.Megjött a bukógomba.De melyik csavart kell kihajtanom és a helyére raknom?mert van ott 3 is...És csak simán kihajtom azt és betekerem ezt?:D.SV650ről lenne szó...köszi a segitséget!
Szia!
Én már annyit mentem, hogy pihennem kell egy kicsit...
Szia!
Szerintem az akarok -ot cseréld ki tudok -ra....
ugy himezik nekem is .
Aggyá pízt.
vegyél újat...