Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaa értem, mikor indulsz turult nézni?
pont ezért mondtam...
Szép lett a gép
Ja mert én mek melózni gödölőre majd irány Turult nézni Tatára.
holnap a többiekkel ( katt előzményre )
városban robogóval még néha 10fok alatt is, de akkor már elkezdek erősen gondolkodni rajta, hogy már le kéne tenni, vagy még nem kéne előhozni... a dongót meg csak 10fok felett hozom elő, akkor ha nincs csapadék... persze ha melegebb van pl 20fok és várható eső, akkor előhozom
igazat adok én is felfázos vagyok jo jo meglehetünbk ürölve a motorért de ne minden áron az egéség töbet ér ..
én 14 éve motorozok kb de meg is van az eredménye sajna érzem a téli idöszakot egész életembe már.. te is vigyáz.. ha már egyszer felfáztál .....
Mikor?
sajna nem tok menni, mert felcsaptam sütemény futárnak holnapra, így a motorral a Gödöllő - Biatorbágy vonalat fogom teljesíteni
Sajnálattal olvasom
remélem mihamarabb javulni fog az állapota
...nkm az egészségem fontosabb motoroztam én régen télen is...meg is lett az eredménye...nm hiányzik a vesémnek ...amúgy is fázós vagyok...és teszek rá ki mit gondol erről
Jajj ne már Eli.... mos komolyan mondod, hogy te csak 20fokban motorozol?
16-18 fokban szél nélkül, napsütésben tök kellemes motorozni....

Felöltözve nekem már elég 10fok is elég....ez alatt már én sem élvezem....
Őrmester elvtársnő, legyenszínes egy időjárás-jelző gépet a rendelkezésemre bocsátani!
nincs link...papíron van
Linket tud a kedves hölgy adni?
Olyan gyorsan kell menni hogy ne érjen eső.Gixxeresek vattok nem?Csak nem okozhat gondot.
...az még nm 20
a katonai előrejelzésen mutat kevés csapadékot is
Persze ne így legyen
Szombaton sok-sok napsütésre számíthatunk, eső nélkül. A ragyogó tavaszi napsütésben érdemes lesz minél több időt a szabadban tölteni! Szabadtéri programokat is bátran szervezzünk. Reggel országszerte fagypont (!) körül alakulhat a hőmérséklet, míg délután 13 és 18 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Reggel hüvi lessz, úgyhogy egy felsőt bepréselek a bűrjacko alá....
El ne késsél wazzzzzeeeegg......
Pfúúúú szegény Laca... Nagyon szurkolunk neki, és vele vagyunk gondolatban....
Remélem jól sikerül a műtét és mielőbb megszűnnek a fájdalmai.....
Üdvözli a GIXERCSALÁD, add át neki!
szoritunk neki
Összehozunk mielőbb egy gurulást...
Uhhh...ezt nm jó hallani Szorítunk érte
Csak gyógyuljon meg... Érne már véget ez a (számunkra is) nehéz időszak