Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is!
majd huzok a 134 mögé egy kis vesszőt és akkor a 600 as kategóriába széjjepicsájjjjok midnenkiet 1347 lóerővel jó8
na de eme bölcs filozófia teológikus elmélettel befejeztem mára. csuma mindenkinek. széles utat guminőket
Az csalás lenne mert az hoz a konyhára 1347 lóerőt, és nem engednének be az open kategoriába sem.
te a veretlenséget nem meccsbe mérik? nemhallottam még hogy hónapba mérnék... ez olyan mintha a sört órába adnák
Fáradt vagyok foci után...

Doki! MEgvan a két hónapos veretlenség az NB2-es vecsés ellen!
nem igy értettem, de nem rontom el az örömöd majd amig nem figyelsz átszerelem a NEO FINCSI det a enyiméje
Igen féktávokon mikor előzök.
tervezem én minden napra.. csak mindig közbejön valami. vagy pálya nincs vagy pénz. hát valamikor nyár felére.. összekell szednem rá a lóvét és más nem tart vissza.
ui: láttad már a motorodat hátulról miközbe elötted megy?

Neeeem

Valami óbudai kocsma, vagy mi a szösz... Holnap utánanézek!
Remélem minnél hamarabb!

Te mikorra tervezed?
Kitophatod hüle kocsog MOTORBUSI!
Háááááátt.....
Most lesz szombatra, mert van 2 állati jó barátom, akik a Tesóim és az egyikük ideadta az övét, hogy abba menjek.....
eladnak román nekrofil pedofiloknak házi cselédnek mikor megyünk ringre?
Mint Te is látod, még kiskorú vagyok, nem adózok és nem büntetnek a korom miatt.
hát ha már elvámoltad akkor jöhet. amugy van jogsim. szépen be van irogatva elég sok minden de még nem minden nem sok.. de most egy darabig elég volt, nemsokára ugyis odacsapunk a pacik közé
Nem vitted túlzásba.

Jogsi készül?

Vagy küldjek egyet?
amugy meg most átmentem az APEH VPOP-s részlegére. szal mindenkit hányásig szopatok, és veled kezdem
hivatalosan nem.. amugy meg baszattam egy rohadt 130 km-t. dejóvolt istenem. kipróbáltam az uj buksim is. az is nagyon patent
Nem én vagyok VPOP-s.
hivatalosan?
Üdvözlégy Kismókus!

Motoroztál e már az idei esztendőben?
ez vastüdő... van itt büdös dohányos?
Ez oan mint 1 mell implantátum...
Pont neked való doki...