Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már azt is megnéztem, de nem az.....hétvégén szét volt kapva az egész VAS....
Meg hallani is a rezgés hangjából, hogy az idom rezeg be és mivel, hogy nagyon erősnek tűnik a rezgés, így abból gondolom, hogy kis hézagok rezonálnak be.....
lehetséges, h az alsó szoknyába bele esett egy csavar v. kő és az zörög
Bár én alulról az idom alja felől hallom a hangot....
Ez volt a kurva plexivel is....már leszedtem az egész motor elejét és úgy jöttem rá, hogy a plexi rezeg be....és pár kis szivacs-csík meg is oldotta a problémát....
Érthető vagy Cimbi!
Szóval arról van szó, hogy minden a helyén van és illeszkedik, csak például vannak ezek a kis tartó fülek, amik egy résbe illeszkedve tartják a helyén a cuccot, hogy ne csússzon el......NA EZEK A KIS FÜLEK NEM ILLESZKEDNEK HÉZAGMENTESEN, TEHÁT KICSIT REZEGHET MERT VAN NÉMI MOZGÁSA....
Vágod már mit mondok?
Ha a füleknél nem stimmel a cucc, akkor valszínű hogy valamol máshol nem oké az illesztés. gondolok arra hogy hátul elmozdult, és elöl deformálódik picit. Érthető vagyok?
Sziloplaszt csodákra képes és ha kell szétis tudod vágni és az megszünteti a rezgést
Én rá is szánom azt a pár órát, de mit kezdjek az illesztésekkel, ahol például mozog, viszont a csavar fogja, tehát ezeket a füllel beillesztett részeket mondom....
Azok nem illeszkednek full mereven, hanem mozog itt-ott....
Mi a fenével tudnám fixálni ezeket?
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy alapossan átnézed az illesztéseket. Pár órát megér a dolog.
Már otthon megnéztem az idomokat és egyben vannak, csak nem full mereven, tehát van némi kis amplitudóóó a műanyag részek összeillesztésénél....
Valmi ötlet az orvosolására,....?

Púrhab elég gányul nézne ki.....
Mond meg nekik, hogy mivel ez a VAS fénysebességgel képes száguldani, így előfordul, hogy kilazulhat ez az.....
azt gondoltam egyből. Nem vagy az magadat hagyós típus az tutibiztos.
Jah...hát nm szoktam magam hagyni
Neistörödj velük. irigyek, azért mondják.
nm vagyolok
ck engem ezzel húznak a haverok, h Szétesixerem van
Hiába, ez kopó/fogyó alkatrész.
Szétesixer? Áruló vagyol-e?
nm véletlen hívják Szétesixernek
kevés PURhab a résekbe, és már meg is szünt a rezgés. Vicc kívül. nézd meg a csavarokat, hátha meglavult pár darab.
Szerintem nekem is kinyírja véglegesen ez a holnapi kis túra a hátsó gummámat....még benne lesz egy pár burnout és kész is....
Nekem tuti, hogy nem a gumi okozza, ugyanis, ha gurulás közben behúzott kuplungnál húzok neki egy kövéret, akkor rezonál be egy bizonyos fordulatnál....
De ez lehet kintről nem is hallatszik, de engem qurvára idegesít....olyan érzés, mintha nem lenne egyben a VAS alattam...
Tudtam én, de a gumi ugyis kuka, sz'al csak módjával tekergettem a kereket.
Na az fasza....hááát nem tudtad-ééé , hogy forgatni köll ezt is, mint szalonnát a nyárson?
fele kép lemaradt
meg válnék nem szivesen de ha ugy van...
a bukomtol eladnám vagy elcserélném egy ugyanilyen künnyü sötétitet vagy tükrös plexis sisakra min ez (1350g)
tökéletesen megvagyok vele elégedve de öszinte leszek nem tudok hozzá rendelni sötét vagy más plexit csak viz tisztát.. :( és fény érzékeny vagyok :(
a bukoval kb 2000 km mentem tavaj idén még semmit tökéletesen uj álapotban van még a szaga is uj...
az uj ára 95 e ....... tiszta carbon az egész ...... kivehetö bélésekel és l es......
Nálam ugyanez a jelenség, de itt a gumi a ludas mert a télen deformálódott az első, mert nem forgattam a kereket. 200 felett üt mint a picsa.