Valszeg ennyit a gps. Össze vissza rajzolta a nyomvonalat. Mondjuk az sem segített, hogy a telót elengedte a ragasztás és beesett a műszerfal mögé. Elveszítettem volna felkötöm magam.
Köcce mindenkinek bár nem azért írtam csak szeretek mesélni. De azért jólesik.
A legfontossabbat kihagytam. Az RSV4-et úgy lenyomtam a célegyenesben mint a szart. Pedig volt vagy 30m előnye. 3-ik végén már mellette voltam.
Egy jót gurultunk mais vagyis csak tankolni mentem ki de akkor már mentünk 30-km-t( 15 litykot tankoltam ötezerért :S). Mentem ma simoval robogóval utána gixer elég fura volt simo után átülni gixerre kicsit jobban tépte az aszfaltot
Az igen...
Kemény vagy csoki...
Még nem voltam sosem pályázni, de idén mindenképpen menni akarok.
Nem elég az a nokedli 10.000km "tapasztalat" amivel eddig rendelkezem. Meg akarok tanulni rendesen motorozni ezért szerintem a pályázás elengedhetetlen.
Szeretnék én is ilyeneket írni...
Mégeccer gratula és jó volt olvasni!
A legfontossabbat kihagytam. Az RSV4-et úgy lenyomtam a célegyenesben mint a szart. Pedig volt vagy 30m előnye. 3-ik végén már mellette voltam.
Azóta semmi nem változott.Max én.
Kemény vagy csoki...
Még nem voltam sosem pályázni, de idén mindenképpen menni akarok.
Nem elég az a nokedli 10.000km "tapasztalat" amivel eddig rendelkezem. Meg akarok tanulni rendesen motorozni ezért szerintem a pályázás elengedhetetlen.
Szeretnék én is ilyeneket írni...
Mégeccer gratula és jó volt olvasni!