Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép, szép, főleg szezon elején, gratula. De a race chrono-t ne mérföldre állítsd be
Szép eredmények Ck így tovább...
Na akkor a mai pályanapról pár szót. Amikor kiértem a pályára gyakorlatilag üres parkoló fogadott. Gyorsan letáboroztam a Kocához. Aszondja jó lenne ma 2:10 alá menni. Na az első menetben rögtön az első körben éreztem, hogy ez egy jó nap lesz. 2 kör gumimelegítés majd attack. Cél végén már 299. A 2-es kanyarba 2X egymás után olyan szinten keresztbecsúszva érkeztem meg, hogy majd beszartam a gyönyörűségtől. Mind a két köröm 2:07 közepe lett. Utána 2X egymás után nem tudtam bevenni a 2-es kanyart. Ezek 2:10-11-es körök lettek. Utána 08-07. Szóval pikk pakk összejött a javítás. 11 kört mentem elsőre ami nálam soknak minősül. Lejöttem Koca egyből elkezdett áradozni a motorjáról. Ő 2:08-at ment lightosba. A második menetben muszáj volt erőltetnem a dolgokat bár már nem éreztem úgy a pályát mint az elsőben.
A -2-ben mindig korán kezdtem kanyarodni holott az első menetben még jó volt. Aztán 4 kör után kaptam egy akkora bogarat a pofámba, hogy le kellett jönnöm takarítani. De szerencsére visszamentem. Egy figurát lenyomtam a 3-as kanyar után majd a mansellben elkottáztam a féktávot. Nagy nehezen azért a pályán maradtam. A kör végén lenéztem a mérőre: 2:07.24. Na mondom muszáj még egy kört mennem. Ebben nem volt látványos hiba igy 2:06.5 lett belőle. Le is jöttem a faszba. Koca persze 2:06.0-val fogadott de örültem neki. Egyszer elengedtem a lejtős egyenesben (nem röhög) és a -3-at brutálul vette. 2:00 lesz neki idén de lehet még jobb is.
A 3-ik menetben is volt 7-es köröm de semmi extra. Sajnos ez a menet egy súlyos balesettel ért véget. Én nem láttam de olyan tempóban ment a mentő, meg a beavatkozó jármű a helyszínre, hogy ott biza nagy baj lehetett. Kocának kezdte tépni a gumit a moci.
Vida Tibi lenyomott a célrarában. Sikán után elhagyta a pályát. Ott botladozott lépésben. Elmentem mellette full tempóban. Célrarában megint lenyomott.
Még mindig nincs meg a dőlésszög amit szeretnék. Próbálkoztam a race chronoval. Majdnem elhagytam a telefonom. Egy 2:07,5-öt felvett de 200-as top speedet ír a célegyenesbe szóval még nem az igazi.
Mihamarabb gyógyuljon meg azt kívánom! Sajnos ez a memóriazavar meg is lesz még egy darabig... Nekem kb. 3 hétig volt.
Gyógyuljon szegény...
nem teljesen, ma 2x voltam be nála de mind a kétszer elmondta milyen sérülései vannak, mintha most lettem volna nála először.. Szegény még fáradt, tele gyógyszerekkel, szóval eléggé rossz a memóriája most, de ez természetes..
Amnézia eltűnt?
helyzetjelentés: Laca javul, persze messze a gyógyulás. Beszélgettünk, stb. Sajna a lapockája is megrepedt, de meggyógyul. Holnap megyünk be ismét hozzá
jövő héten ledobom a hátsó gumimat, 209gp, középen 3mm mintával akinek kell 5 ezerért elviheti.
Jobban van már?
köszi de idomszettet egyben fogok venni utángyártottat, nem fogok toldozgatni meg fényeztetni, e-bayről megjön gyári színű egyben, de thx
adatlapomon az e-mail címem thx előre is
tégnap mögint voltam feléd
És metróval?
9:16!
Akkor szerencséd is volt azért, de örülök neki...
Nekem még az előző motoromnál volt kb. 45fokos szögben a rendszám, már annál is megjegyezte a rend őre viccesen, hogy legalább egy helikopteres üldözésnél jól lehet látni, meg hogy a felüljáróról is jobban látszik...
A mostani szöge a fentiek fényében növekedett kb. 60-70fokra a függőelgeshez képest...
Picit közelebb került a dölésszög a normálishoz, jó útat, jó motorozást kívánt............
Nem volt biztosítás.
Nem volt még forgalomba helyezve a gép.

0.-Ft

Motorosmókus volt, átérezte a dolog lényegét.
Hosszú volt a tél.
És így a rendszám szögéhez mit szóltak végül ?
Okés, várom, mert nekem egyenlőre semmi 5letem...
Ha te mondod.
Nekem a puszta létért is!
Mondták már hogy olyan hülye vagyok, hogy csoda hogy még élek Ezek után még nyomaték is..... az már sok lesz...
A nyomatéké meg kell szenvedni.
Szia!
Kicsit hülyén nézne ki a lábam között, dehát a farkamra is ezt mondta barátnőm, úgyhogy nekem már mindegy!
!
Akkor a következő láncszettnél ezt nyomom, bár én még a gyárihoz is eléggé fos vagyok !
azt hiszi vicces...