Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretem az Április első napját!
Mai naptól kezdve ismét forgalomban a gixerem!
Hát megyek is rángatom magamra a bőrt és menek kicsit!
ez biztos valami áprilisi tréfa
Szia Pukis!
Tankot szerintem lehet javítani: Sima Béla Zuglóban a Szomolány utcában foglalkozik ilyenekkel (is)...adatai az interneten!
Mindent hegesztenek, egyengetnek nagyon jó minőségben....gyári forgalmazóknak is dolgoznak...szerintem meg kell keresni őket..
Ez a Motorosvagyokos kuponfüzet elküldöm emailban ha neked nincs meg ki kell nyomtatni.
Szia!
Akkor neked is fasza! Én az első pályázott hátsóval 90% -os elmentem 5500 km-t a 2. hátsóval (70-80%-os oldalán széttaposott gumival) 4000 -et és még nem volt szövet, az elsőt a 2. hátsó kifingtával cseréltem...
Nekem is bevált ez a gumi, csak nehéz olcsón hozzáhutni....
kell, mellkasvédő
Amúgy mi a bánat ez?
Most jött egy 10 % os kupon az euromotortól ha kell szólj.
nálunk is
rem így marad 7ig...
Nálunk hét ágra süt a nap
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Nálunk meg havazik közbe esik kicsi eső de fehér minden
nálunk esikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ... . .
Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek. Gyönyörűen süt a nap, de reggel még kicsit hűvös volt az idő.
9000 az euromotornál
Zaklass az email címemen,megbeszéljük....
apám 1 nap és mennyit kell vissza olvasnom az eseményekben..
termeltetek...
Nekem biztos,hogy rövid,de nekem minden az
ez se lehet olyan rossz, 130 dollár.
Két méret létezik,nézz utána ha kell!
Doki: A Dainese mellkasvédő jól néz ki, apróban sajna csak 1 m-es van, karasnában meg nem tudom mennyi.

Mizsi: Jó ez az icon cucc, csak kicsit mintha nem lenne olyan merev mint egy sima gerincvédő és mintha nem érne le farokcsontig. Vélemény? Ára viszont baráti

Domino: Zsír az alpinestars cucc, csak kicsit drága. nem szokott ez akciós lenni vajon?
Láttad amit gyorskezűvel dumáltunk?
9:45-re a mekinél kell lennünk....szóval mi már 9-körül összefuthatunk a Népligetnél....
Az okés neked?
Nem csak abban apukám!
AKkor úgy mondom, hogy 8 meccs óta veretlenek vagyunk
Na ez már döfi....veretlenül szép az élet....már ami a focit illeti....