Na ki beszél? , aki 06:58-kor ír be a fórumba....
Ki korán kel... aranyat lel...
Csak időben fel akartam kelni, hogy ne aludjam át a szabadnapjaimat...egyébként ma is melózom, de csak 13:30-ig...
Lépek haza, és leszedem a Gixer oldalidomait, mert egy bizonyos fordulaton kibaszottul idegesítően berezonál valami.....
Valamelyikőtök tapasztalt már ilyet?
Van az idom belső falán 2 ilyen hőálló kis lapka, amik nem résmentesen illeszkednek és arra gyanakodtam, de tegnap oda már beraktam két hungarocelhez hasonló anyagot, de még mindig rezeg valami.....
huh...! a lanyom szebben korberajzolna egy filctollal
hat ez a GPS elegge eltevedt..
de akkor latom neked is jol mukodott, csak a nem megfelelo hardware kepes ennyire elk...ni az eredmenyt
Nincs valakinek elfekvőbe egy fékpedálja , csak úgy magában?
GSX-R 750 K4 hez! Persze jó a K5-ösé is. De akár a K4-K5 600-as Gixereké is jó!
Elég sürgős lenne. Ha van, akkor a sradpower@gmail.com ra dobjatok már egy levelet.
Elég sürgős lenne. Ha van, akkor a sradpower@gmail.com ra dobjatok már egy levelet.
en ket hete probaltam Racechrono-t HTC Touch-csal es egy kulso BT-s GPS-szel, tokeletesen mukodott, az osszes kort merte, minden nyomvonal tokeletes volt, etc....
Ki korán kel... aranyat lel...
Csak időben fel akartam kelni, hogy ne aludjam át a szabadnapjaimat...egyébként ma is melózom, de csak 13:30-ig...
Lépek haza, és leszedem a Gixer oldalidomait, mert egy bizonyos fordulaton kibaszottul idegesítően berezonál valami.....
Valamelyikőtök tapasztalt már ilyet?
Van az idom belső falán 2 ilyen hőálló kis lapka, amik nem résmentesen illeszkednek és arra gyanakodtam, de tegnap oda már beraktam két hungarocelhez hasonló anyagot, de még mindig rezeg valami.....