Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pl ezért teszek egy cafat kendőt a nyakamba, mert befúúú a szél a kibimba felülről
Néha egy vesevédő azért hiányzott.pláne a bőrkabát alá.A túl meleg+leizzadás+menetszél el is azért vigyázni kell.Nyáron is irdatlanul meg lehet fázni.Főleg hegyi túrázásnál.
Persze Én nm is nyavajgás képpen írtam, ck van ami az első, a vesegörcs meg nm hiányzik Kivárom az én időm
Lesz itt még rohadt meleg is.
itt Kedden még hűvösebb volt
Mit adsz el belőle?
Bontom szét.Bótbajárós lesz.
Gyere az SRnyővel!
Ma is.Meg egész héten.Talán kedd jó volt.Picit éreztem egy szál farmerban.
Majd akkor Doki elvezet
Kettő van ám.Ugyanolyan bugyikék.Csak az enyémen csomagtartó van.És Picit rozogább.
mindenki maga ítélje ezt meg az álláspontom tartom...
hétfőn elvileg 15 fokban fáztam, cefet hideg szél fújt
No én a Tsanyit ismerem, úgyhogy megtalálunk.....
Keressük a kopasz motorokat...
UJJ-.....................Őőőőőőőőőőő elfelejtettem valami 7-es van benne.Pár sövövel leszünk meg Tsanyi az M800-assal.Elvileg 4 re de fene tuggya mikorra érünk oda.Még sosem citadelláztam így passz.
Zoli bácsi, mi a rendszámod? És várhatóan mikor érkezel a Citadellára? Csak mert legalább egy parolázásra talizhatnánk Gondolom Doki is jönne.
Már 2-3 hete rendszeres munkajáratban vagyok így én nem érzem ezt hidegnek.Volt egy hét asszem februárban amikor kocsi nélkül voltam.Na az durva volt azt nem ajánlom senkinek.De mindenki magának dönti el mikor kezdődik a szezonja.Lesz itt még +35 fok is az lesz ám az igazi.
Még hálós kabátban is berohadtam.
Én nem azt mondtam, hogy télen motorozni kell, én sem megyek már nagyon 10 fok alatt, mert egyből érzem a térdemen és a hátamon...

Én csak az ilyen 15 fokokra mondom, hogy az már nem rossz és erre írtad, hogy az nem 20 fok....
Azért 15 az már nem olyan fázós....
Az jó.
vágesz!
az egy jó bolt! az ágyam is onnan van
Bútorbolt.Mol kút melett.
Monnyuk elvileg a citadellára odaérünk.Asszem.
és merre dolgozol itt?
Pont akkor érek gödöllőre.
ájjj
én reggel kilenckor indulok...kb
Fél egy.