Na bassza meg...eddig is útáltam a Károly nevet, na aki meg aztán úgy is szólított azt meg, meg is kértem, hogy ne tegye, mert még Anyukám sem meri mondani.....
RÜHELLEM ha így szólítanak!
Ez hamar ki is derült a munkahelyemen így a mozisok néha-néha élnek ezzel a gonoszsággal....
Na de amit Lacc kollégám nemrég küldött.......
Már kezdi küldözgetni a mozis kollégáknak....
Nem beszéltem vele, mert közben találtam 12 körös Pirelli Diablo Supercorsa gummát, és jobban megéri....
Bár most egyik sem éri meg, mert nincs egy qurva vasam sem....még nem jött fizu....és ha meg is jön, már szinte el is van költve...
Mi lesz a holnapii szülinappal? Említette Rokon?
Remélem jöttök és piálunk végre egy jót...
Az lesz az 5000-6500 fordulat közötti rezgés....
Én is azokra a hővédő lemezekre gondolok, de tegnap beraktam mögéjük ilyen rezgéscsökkentő hungarocel félét.....lehet az is megolvadt akkor....
Mindenesetre kössz az infót, már kezdtem azt hinni, hogy csak én hallom....
Nekiesek nemsoká és baszok neki valamit....
nem tudom mennyire nezegetted, de ami nekem meg nagyon tetszett benne a koridomeresen kivul (bar az is meglepoen jol mukodott) -es a varakozasomat joval felulmulta- az a palyazas utan meg lehet nezegetni, es kielemezgetni a kulonbozo korokben melyik reszen mennyivel mentel, es ez milyen koridot eredmenyezett... "basic telemetria" csoroknak...
Én még soha..............Ja vájjá nincs is minek rezonálnia.
Nya szóval szedd le mind és rakd a TV mellé ott semmi sem rezonál csak Liptai Klaudia.
Bár szebb nem lesz tőle a gépecske.De nem idegesít.
doki nekem a hővédő lemezek adták ezt a hangot amiről írsz kb 5500 és 6500-as fordulat között! Egyik szerelő hozzáforrasztotta őket az idomhoz még tavaly nyáron de csak egy két hétig volt jó mert a nagy hőtől megolvadt a ragasztó és kifolyt és elengedte a hővédőlemezeket szóval azóta megint adja az enyém is ezt a hangot
Sziasztok!
Multhét vasárnap szarul jártam, kb 30 km/h-s sebességgel elcsusztam egy homokos uton. A motoromon (K3 600) nem tört össze semmi, csak a jobb oldali időm lett karcos. Ugy döntöttem megcsináltatom, de nemtudom honnan szerezzek rá matricákat... Mindenképp olyat szeretnék mint a gyári. Ha valaki tud nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném!
Ma lekapom a két oldalát és megnézek mindent, hogy a helyén van-e....
Remélem nem lazult meg a hűtő vagy valami...
Egyébként még arra a két kis műanyag lapra gondolok, ami a motor két oldalidomján van elölről a telóknál.....ez tölti ki a teret a hűtő és az idom között.....K6-K7 tulajok biztos tudják miről beszélek.....de lehet a többi évjáraton is így van.....
Itten van kép....
Nekiált szemerkélni az eső....no akkor nézek valami filmet, majd utána szerelek, és lemosom holnapra a VAS-at...