Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doki!
A Ferencváros stadion előtt ott leszek 9 óra 16 perc, 37 másodperckor!
helyzetjelentés: Laca sajnos rosszabbul van, elmozdult a kulcs-csontja, kedden meg kell műteni. Nagyon nagy fájdalmai vannak, nincs egy tiszta perce sem, állandóan fájnak a sérülései. Holnap elméletileg kiszedik a tüdejéből a két csövet, talán akkor enyhülnek a fájdalmai. Szorítsatok neki!
Speed!
Akkor reggel 09:16-kor népliget...., van a villi megállóval szemben egy ilyen kiülős kocsma szerűség ott várlak, ha pedig te érsz oda előbb, akkor ott várj....
Megcibálnád a gázkart, mi papa?
köszzzzzzz oké jo lenne idén minél elöb egy talis motorozás...
köszi
Húúúhh de KIRÁLY LETT A VAS!
Meg kell majd néznem élőben is....
Felírtam papa a telszámod... Speeddel talizunk Gyorskezűvel a Flórián utáni Mc-nél és megyünk....
Fényképezőt hozzon mindenki, aki tud....

Itt az én telszámom is... 06(20)-426-1855
Penge!
Kellene pár cucc Pl. sisak,gerincproti... csak méretet kellene tudni.
Helló mindenki!

Nem volt időm visszaolvasni holnap akor túra 10 kor start ki jön?
Itt a telszámom írja fel aki jön ,hogy tudjatok hívni ha valami van!
20-9595-385
én most himeztetem ép a tutis gsx r es polom 4 ért :)
.
Jaja. Egy normál darab a 10000 pénz.
hallo mindenki
esik esik de akkor is kerültem egyet.. mikor el ált .. :):)
D211GP vágott, nem slick. Ez a racer akkor? : ) Ennyire nem mélyedtem bele, az fix h jobb mint a Pilot Road volt.
racer vagy a sima?
Na igen, mostmár D211 GP van fent, de ezzel a motorral nemhiszem, hogy többet felmegyek a Ringre...
hát nem egy pályagumi az biztos
Köszi, volt 2:19.8 is, csak rá pár körre meg is adta magát féktávon a Pilot Road : (
Őstehetség a srác. Mondjuk el is engedte a pilot road egyszer. Féktávon elment az eleje. Én mondtam neki, hogy szar az a gumi. Hamar le is dobta. Amúgy látásból ismered szerintem.
fz1 pilot road-al 2:20
Nem is köridőmérésre használom/nám. Már tavaly belelendült a csapat.
Jó szórakozást! Én meg megyek megtanítom a gyerekeimet rendessen görkorcsolyázni.