Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

04.03 szombat, próbáljuk ezt megcélozni.
Részemről Benne vagyok!
Úgy alakítom, hogy szabad legyek, csak akkor tudnom kellene a pontos napot.....szombat, vagy vasárnap?
Remélem időben jön a fizu...
Hogy érthetőbben fogalmazzak nem az az ember írta be akivel most kommunikálsz.
Szega Doki!

Húsvét, Dobogókő?
Az a másik rosszi volt.
Csatlakozom.
rosszi:

Semmi gond nincs a tapasztaltságoddal, csak a modoroddal és a hozzáállásoddal a dolgokhoz........
Vannak dolgok, amikhez te.....és vannak olyanok, amikhez mások értenek......és az az ember a valaki, aki higgadtan elmond valamit 1000-szer is olyannak, aki nem ért hozzá....

Nem jó az a taktika, hogy motoros-motorost éget le és fikáz....mi összetartunk elvileg és nem viszálykodunk.....tehát senki nem csípi a nagy arc okostojásokat, viszont az értelmes, tapasztalt embereket szívesen meghallgatjuk.....

ThomAce nálad elvágta magát az egykerekezős sztorival.......OK!

Te viszont, akkor elvágtad magad nálam a videónkhoz való kis kedves hozzászólásoddal:
rosszi
"Hát ahogy elnézem a társaságot az is szerencse, hogy baj nélkül kijutottatok a parkolóból. Kurva nehéz lehet egy ívben kifordulni ott, ahol egy IFA is elfér..."
ENYHÉN MINŐSÍTETTED AZ EGÉSZ BANDÁT!

Boccs, hogy mi ilyen balfaszok vagyunk.....TANÍTS MESTER MINKET!
Pontosan.
Ez az Sala!

Végre megmondtad a tutit!

Veszélyes páros!
Mindenképp megyek, Dawe is itt lesz elvileg Pesten, vele amúgy is volt egy ilyen karikáról szó, így legalább többen leszünk. Bízzunk derűs 20 fokban.
Asszem csak 200 oldal, na majd nekiállok holnap
Megyünk Dobogókőre-Visegrádra mocizni húsvétkor 3.-án
Számítunk rád is !
Tomi!

Ha végigolvasod ezt a kis lemaradásod, akkor a következő fórumtalin még az első gummámat is ledurrantom úgy, hogy kézzel pörgetem a kereket......
A hátsóról meg még a felnit is papa....

Bazzzzzzzeg....te nem kis dolgokról maradtál le....
Skacok bevallom kissé elmaradtam a fórumolvasással úgy néhány hónapot Milyen tali mikor húsvét, miért?
A szürke is Gixxer
Yay, mi az a zöld gixxer ot az uccsó képen?
tikmá, tutis is hogy várta hogy meginduljon a haccáz kányolc
Nosztalgia, igaz?
Ez se ma volt...
gyorskezű asszem :D
Első képen hogy hívják a középső Gixxerest?

Doki meg maga az országunk KIRÁLYA!
Itt mindegyik isteni jó motor
első képen középpen ott áll az isten motor
Kicsit ránagyítottam arcokra milyenek lettek talin
Sztem azon mi is ottleszünk!