Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz május 1 kunmadarason?
szerintem nem olvastam, mesélj, mi volt?
190/55-ös a 209GP ha jól tudom.
Egy Kunmadaras Május 1. fórumtaliba benne lennél? Kéne csinálni egyet!
Az első az lesz, hogy befenyítem veled....
Megmondom neki, "hogy ide lesz hívva szobabringa barátom és teletömi a pofádat a tojásaival, miközben rá lesz szigszalagozva mindkét füledre egy Yoshi meg egy másik jól szóló trombita"........
Itt az Alföldön kellemes idő van, reggel elmentem robogóval kerülni egyet egy pulcsiba, kicsit fáztam... de elviselhető.
No én is így tervezem.....és akkor még örüljön, ha ennyivel megússza....
Én speciel a saját lakását dobáltatnám vele tele tojással....
És Csesznekre? Imádom a környéket csak azért.
Kunmadarasra is lehetne szervezni egy fórumtalálkozót! Oda szívesen elmennék!
kukis mester! Olvastad amit a minap írtam Gumával kapcsolatban? Mégegyszer nem engedem, hogy a szervizben baszogassák a gumikat.
magaság?
mert most kettö gumám van mind kettö 190 es csak az egyik 50 es a másik 60 as
190-eset
Csáó mindenkinek! A hétvégi 410km után fáj a balesetben még anno megütött bokám meg a derekam ú.h. kicsit elpuhultam a télen de végre egy átmotorozott hétvégére tok visszanézni Most németek basz az ideg suliban de már tervezzük a Május 1. Madaras-t
kérdezd meg töle hogy ö tolja estleg be az u ba az elejiröl hogy halk legyen... ?

baszus kimentem én is megnézni mi a fasz... az ere egy öszetaposot giliszta .
Hehe... Engem az alattunk lakó szomszéd fenyegetett meg, mert szólni mertem neki tegnap este 23:40-kor, hogy kicsit halkíthatna önmagán, mert nem lehet aludni. Erre meg akart verni. Na inkább leléptem. Ilyen IQ harcosokkal mit álljon le az ember vitázni? Végül úgyis győz a rutinjával, de én nem fogok lesüllyedni az ő szintjére.
Látom kakaóscsiga is van. "Kép jobb alsó sarka"
hallo
te mekora gumit használsz? hátul .. pl
Szia!
Kap majd bőrgatyában pácolódott tojáskákat az arcába motoros módra, ha mégegyszer valami hasonót művel...
csináld úgy mintha nem vennéd észre a tatát és ott indítsd be a motort, had derüljön ki ténylegesen ő volt az. aztán megyünk pofozkodni meg koncertezni
Szép reggel Gixerhuligánok!

Itt Besten jelenleg 14 fok és felhős, reggel kellemes 12 fokban jöttem be melóba szél és tojásvihar nélkül.....

Már megvan a tojásdobáló....gyanakszom a 3.on lakó 50-60 év közötti faszát egész nap otthon verő emberkére......ugyanis tegnap kidugta a pofáját megint, amikor indultam délután motorozni......pedig már áttoltam a motort az út tulsó felén lévő nagy parkolóba.....
Csak kinyit a végén az emberke egy pofonosládát....
Biztos azt várja, hogy toljam ki a Hungáriáig és csak ott indítsam be..... a HÜLE...
Hali itt nem esik csak felhős és 15 C van szóval még lehet motorozni
sziasztok nincs véletlen valakinek kettő tank tartó gumija véletlen otthon ?
megörülök a bontóba azt mondták nincs mert jol ég a kályhába ...
K51000 -nél típushiba, a többinél csak balesetkor!
Ez megrepedt bazzeg.