Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami combos kötelet mert ha ráengedem a kuplungot kettétörik a gixxer váza az erölködéstől.
Amúgy nekem is most keményre fújták most a gumit, aztán elfelejtettem megnézni, úgy mentem el motorozni, hát kigyorsításon úgy eltekerte a gumit hogy öröm volt nézni, még rendesen élveztem
No para....majd viszünk egy vontatókötelet, hogy bírja az SV a tempót.....és majd valami hólapátot felszerelünk az elejére, hogy ne a fejedet érje a szél....
hát igen, a guminyomás fontos nagyon. szervízben 2.5-re felfújják hidegen oszt csoki. Az meg ritkán ép a jó guminyomás
Ja.Valszeg kinézehetek ha nem szerveznek mást arra.
Bár túl lassú lennék én nektek.Azt vettem észre hogy nyakra kéne gyúrni.170 már szeles volt pict.
Öregszem.
Már ha elengednek... vagy van valami szöktetési tervezeted
Mindenki másképpen éli meg
Ez ott készült a Firebirdről
Jó volna Zoli, ha te is jönnél madárra....
Én benne vagyok a Madaras gyorsulási fórumtaliba....
Annyi volt, hogy eddig ugyebár nem nyúltam a gumik nyomásához. Mindig bíztam a szervizben. Csúszkáltam is baszottul, mint azt említettem. A múltkorokban egy hosszabb állás után lejjebb engedtem a gumikat, mert a hidegben (cca -5fokban) szerettem volna nem csúszkálok. (Nagyobb felületet akartam elérni.) Ez sikerült is, nem is volt gondom igazándiból, leszámítva pár komolyabb megcsúszást. De segond.

Pénteken viszont elmentem felfújni a gumikat. Elsőbe 2, hátsóba pedig 2,2 - 2,4 közé tettem... A tapadás amit már egyszer éreztem benne és amit kerestem újra előjött, pedig nem volt gatyaszaggató meleg.

Szóval igen, igazad volt, hogy a guminyomást kéne csekkolni. Így már nem riszálja a seggét a motor állandóan, nem akar kimenni a segge a kanyarokban. Túl keményre fújták fel a srácok a szervizben.
Hát akkor majd idővel szervezzük meg. Bár engem előzetesen érdekelne, hogy ki jönne! Mert csak akk éri meg foglalkozni vele ha minél többen jönnének. Szal ki jönne?
Jaaa és nem egy alaklom volt, amikor ingyenesen lehetett gyorsulni....
hehe, most nézem, földim vagy
már megint a lerágott csont, szerintem kalap szar, rotációs kapába nem tölteném, de mindjárt jön ddt és megvédi a mundér becsületét. Én inkább más olajat javaslok, sok márkából tudsz választani.
Nekem pont, hogy nem veszít sosem a feelingből, hanem pluszt ad évről-évre.....
Hadnagy Józsiék kitesznek magukért és azért, hogy nekünk ilyen helyszínt biztosítanak, ami szerintem még 2500Ft-ért sem olyan húzós....bár én is emléxem a régi időkre.....még meg van egy 1000Ft-os belépőjegyem....
De ahoz, hogy ezt megcsinálják kell némi lóvé és szerintem nem nagyon van unatkozó ember a madarasi gyorsulásin.......vagyis én élvezem mindig, pedig csak egyszer-kétszer neveztem gyorsulásira régen.......ma már jobban a Stuntosok vonzanak, de még így is nagyon élvezem mindig....
Hűűűű srácok asszem megy oda busz is.140 Km az nem is vészes.Csak tegnap 400 volt.Az 20 liter meg a pizza jattal 1500.
A Castrol Power 1 Racing 4t 10W50 - est ismeritek vagy használja valaki? Vélemény?
Ez egy egész napos bandázás lenne egyébként, mert érkezéskor elfoglalnánk egy lelátót és szinte egész nap ott lennénk.....lehetne dumálni, kajázni és nézni a show-t és persze ki lehet lépni motorkázni is...
Kibbeba..ott jó szokott lenni a Stunt show és az egész napos gyorsulások, no meg a fűszer álltalában valami több ezer pacis autócsoda, vagy a francia rakétamotoros emberke....
Szóval ez nagy buli szokott lenni......bár a csúcs az az AUG.20.-ai madaras buli....
Én teenager korom óta látogatom, nkm mára vesztett a fílingjéből...
emlékszem...régen még 1000 Ft ért mentünk be... egyszer beválasztottak a fighterek zsűrijébe is... nagyon jó volt ...
Akkor aki Pestről jönne Dabason lenne a motel parkolóban a találka mint hétvégén igaz humpfner Ha tényleg lesz fórumtali akkor énis ellátogatok dórival :)
Na bakker a Május 1 Madaras gyorsulásira menetelhez, akkor csatlakoznék....
Én ott nevelkedtem fel a versenypályán.... Kurva jó szokott lenni a madarasi buli....
És kb. annyi oda a belépő, mint erre a fos expora.....csak madarason némileg több látnivaló van, no meg egy csepp ADRENALIN!
Tőlem is olyan 120 km kb. Igy van, bezzeg mikor 5000ből kaptunk egy tank benyát......
Srry most nézem május 1. (szombat): 2.500 Ft (15 EUR)
Én most megnéztem Dabastól csupán csak 140 km :) az oda vissza másfél tank + 4500 Ft belépő jó kis kiruccanás lenne azis (2 főre 15 20 e Ft )