Imádom ezt a hülye mentalitást. Alap dolgokkal... Öcsémfacsiga! El vagy tévedve... Alap dologként azt szoktuk megkérdezni, hogy milyen a fogyasztása, milyen a tartóssága, szervizköltség stb... A legutolsó amire gondolunk, az a gumiválaszték. És, ha még nem tűnt volna fel... Mégegyszer leírom, ahogy már megtettem. Ha megkérdez valakit akinek ilyen motorja van, akkor még hírből sem említi azt, hogy vigyázz ezzel meg azzal a gumával. Pláne nem marad meg ez az információ senki fejében. Vagy mégis hogy gondolod? Tollal és papírral járjon körbe és kérdezgesse ezen márka tulajdonosait? Ahány ember, annyi vezetési stílus, tudás. Imádom az ilyesmit. Te biztos úgy születtél, hogy már mindent tudtál.
bt 003 racing street. ami elvileg utcai és pálya gumi. amúgy meg nem hiszem hogy fejből kéne tudnom melyik gumi menynivel jó. ezért kérdeztem, hogy ne csináljak faszságot és ne okoskodjak. amugy meg menynivel jobb lett volna hogyha valami normális tanácsot adsz nem pedig itt osztasz..
Szerintem kár fikázni, mindenki azt vesz amit akar, és nem hinném hogy mindenki minden guminyomással tisztában van. Külön becsülendő hogy inkább kérdez mint a hülysége után megy.
imádom hogy ilyen jókat válaszolsz. most raktam fel, most motorozok vele elösször, tuggya tököm menyni kell bele. azért kérdeztem azokat akik már tapasztaltabbak
Na igen. De hol máshol tartanám, ha nincs garázs? Onnan meg nagyobb valószínűséggel vinnék el sajnos. Lakat lecsip, motor babrál, elvisz. Így meg talán - talán... Riasztó + imobilizer + tárcsafékzár. Még le akarom zárni ahhoz a bazinagy padhoz a ház elé.
A láncvédőt hiába nézitek. Az max a bt-014-hez amivel gyárilag kijött ahhoz ad segítséget, annak a nyomása van feltüntetve. isten ments ahhoz állítani mindefajta gumit.
Szerintem azért mert szép!
Jogsi az ablakban..............
Te állsz itt a géppel a Semmelweis utca fele.Mármint nem most hanem így általában?
Ha te akkor elég bátor vagy hogy kinnt mered hagyni
Utcára több kell.
"Semmiképp nem a lengővillára írt gyári nyomásértékek
Előre 1,9 - 2,1 között, hátra 1,7 - 2,0 között hidegen"
le is videozom ....