Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi vannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
Imádom ezt a hülye mentalitást. Alap dolgokkal... Öcsémfacsiga! El vagy tévedve... Alap dologként azt szoktuk megkérdezni, hogy milyen a fogyasztása, milyen a tartóssága, szervizköltség stb... A legutolsó amire gondolunk, az a gumiválaszték. És, ha még nem tűnt volna fel... Mégegyszer leírom, ahogy már megtettem. Ha megkérdez valakit akinek ilyen motorja van, akkor még hírből sem említi azt, hogy vigyázz ezzel meg azzal a gumával. Pláne nem marad meg ez az információ senki fejében. Vagy mégis hogy gondolod? Tollal és papírral járjon körbe és kérdezgesse ezen márka tulajdonosait? Ahány ember, annyi vezetési stílus, tudás. Imádom az ilyesmit. Te biztos úgy születtél, hogy már mindent tudtál.
Szia!
Szerintem azért mert szép!
ezért válaszoltam őszintén
bt 003 racing street. ami elvileg utcai és pálya gumi. amúgy meg nem hiszem hogy fejből kéne tudnom melyik gumi menynivel jó. ezért kérdeztem, hogy ne csináljak faszságot és ne okoskodjak. amugy meg menynivel jobb lett volna hogyha valami normális tanácsot adsz nem pedig itt osztasz..
Szerintem kár fikázni, mindenki azt vesz amit akar, és nem hinném hogy mindenki minden guminyomással tisztában van. Külön becsülendő hogy inkább kérdez mint a hülysége után megy.
Ja mennyivel nehezebb lett volna ha a motor vétele előtt az alap dolgokkal tisztába hoznod magad igaz? Azt sem értem minek neked utcára bt003?
jólvan akkor írok majd nekik. köszi
Nem rossz ötlet a pad.Mert "minden" nap látom mert arra lakom én is aztán kicsit furcsáltam,de te tudod.
nem találtam sajnos neten hivatalos infót csak fórumokat ki mit javasol, e ha írsz a magyarországi forgalmazónak, akkor szívesen segítenek.
imádom hogy ilyen jókat válaszolsz. most raktam fel, most motorozok vele elösször, tuggya tököm menyni kell bele. azért kérdeztem azokat akik már tapasztaltabbak
Na igen. De hol máshol tartanám, ha nincs garázs? Onnan meg nagyobb valószínűséggel vinnék el sajnos. Lakat lecsip, motor babrál, elvisz. Így meg talán - talán... Riasztó + imobilizer + tárcsafékzár. Még le akarom zárni ahhoz a bazinagy padhoz a ház elé.
nevem kukac nevem pötty com
eséshez jo lesz
Rakjál bele 2,2 előre hátra és kész.
Először is az utca mióta pálya? Másodszor meg nehogy már elöl kisebb legyen a nyomás mint hátul.
megnéztem a 003 racing be ir pályára 1.9 et hátra. akkor én hagoyk ebbe egy 2.1 et az elég lesz sztem előre meg egy 1.9 et az korrekt?
Ő csak pályán mehet!
Jogsi az ablakban..............
Hy
Te állsz itt a géppel a Semmelweis utca fele.Mármint nem most hanem így általában?
Ha te akkor elég bátor vagy hogy kinnt mered hagyni
Pályára.
Utcára több kell.
Betonkeverőnek jó az simán.2,25.
Motorgumik topic #9873

"Semmiképp nem a lengővillára írt gyári nyomásértékek
Előre 1,9 - 2,1 között, hátra 1,7 - 2,0 között hidegen"

A láncvédőt hiába nézitek. Az max a bt-014-hez amivel gyárilag kijött ahhoz ad segítséget, annak a nyomása van feltüntetve. isten ments ahhoz állítani mindefajta gumit.
A 2,2 jónak tűnik.
MAIL CIM ESTLEG ?
le is videozom ....