Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit aggódtok...edzettnek kell lenni...nm a magasság számít a gixxin...én ck 168 cm vagyok
nem spedd, hanem Speed!
Már én sem emlékszem, hogy mit mondott, de legalább az én telefonom nem esik szét, mint a szupercsúcs mobilok! 3310es, én így szeretlek!
én vagyokj az ügyeletes kiscsávó 170 el. barátnőm meg 157 el a másik pci de haverom megmondta a csajának hogyha 50 kiló fölé megy akkor nem viszi mitorozni, mert ő kétszeméllyel is menni akar.. (pedíg a k7 1000 nem hiszem hogy megérzi a csajt)
Ja ezt elfelejtett mondani de jöjjön fel doki ö megmondja.. az tetszett a legjobbam mikor spedd telefonált vagy mi és mindig szétesett teloja arra mondott valamit doki de nem tom :S
Fórumtalin akkor megint én leszek a törpe! 172 centimmel labdába se rúgok !
amúgy ráülök én mindenre ami üvölt vagy dübörög és 2 kereke van :P
Én is a 190 centis magasságommal tökéletesen megelégszem, még akkor is, hogyha a Gixxeren csücsülök
186-187 hajmérettől függ.
jajj hogy sajnállak ilyenkor örülök hogy 170 vagyok suzuki a kis emberek motorja. nem is akarom lecserélni
Milyen magas vagy?
Nehogy összevesszetek már ! GixxeR az GixxeR!
Hogy a viharba ne, csak egy gondom van, hogy elég magas vagyok, nekem ezek dodgemek. Ez elég szomorúvá tesz. Marad a Haya
Jó éjt!
173 szárazon, kicsit több rajta az izom.
nehogy azt mond hogy nem ülnél fel egy k6 ra
mentem jó éjt
sziasztok
Nem baj, az elvek azok elvek!
hát jó de kétszer olyan nehéz is
Szerintem majd jól összevernek fórumtalin mondjál még egy-két szép gondolatot!
SRADnak nem törik, ez nem szarból van (bocs )
énis továbbadtam rajta de faszán megcsinálták. amugy jah mondták hogy gixinek törik a váza. de nemérdekel, csak a suzuki
Íjjjj Még jó, hogy ez nem a nyaknál van repedve. Bár mikor a 750esem megcsuklott, konkrétan kiszakadd a nyaka, azt is megcsinálták volna, mondjuk én nem ültem volna rá az tuti.
akkor minden fasza. nekem aztmondta a laktos hogyha nem vittük volna el, akkor a következő nagyobb lyuknál, féknél, összecsuklottam volna mint a birodalmi lépegető
töröd az inglist ,cica
Csak kíváncsiskodtam, amúgy Sima Béla maestro majd megoldja.