nem spedd, hanem Speed!
Már én sem emlékszem, hogy mit mondott, de legalább az én telefonom nem esik szét, mint a szupercsúcs mobilok! 3310es, én így szeretlek!
én vagyokj az ügyeletes kiscsávó 170 el. barátnőm meg 157 el a másik pci de haverom megmondta a csajának hogyha 50 kiló fölé megy akkor nem viszi mitorozni, mert ő kétszeméllyel is menni akar.. (pedíg a k7 1000 nem hiszem hogy megérzi a csajt)
Ja ezt elfelejtett mondani de jöjjön fel doki ö megmondja.. az tetszett a legjobbam mikor spedd telefonált vagy mi és mindig szétesett teloja arra mondott valamit doki de nem tom :S
Íjjjj Még jó, hogy ez nem a nyaknál van repedve. Bár mikor a 750esem megcsuklott, konkrétan kiszakadd a nyaka, azt is megcsinálták volna, mondjuk én nem ültem volna rá az tuti.
akkor minden fasza. nekem aztmondta a laktos hogyha nem vittük volna el, akkor a következő nagyobb lyuknál, féknél, összecsuklottam volna mint a birodalmi lépegető
Már én sem emlékszem, hogy mit mondott, de legalább az én telefonom nem esik szét, mint a szupercsúcs mobilok! 3310es, én így szeretlek!
sziasztok