Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamilyen Fruzsina, idejárt a sulimba.
Szép napot GSX-R-esek!
Látom Elissa te is szereted a makró üzem módot.:) Én is:)

Már csak egy hetem van és visszakapom a kici dágaszágomat, az elvonási tünetek meg már felütötte a fejét...lásd kép!

Ui.: Ki a szöszi a sárga R125-el?
Nem akarja a képet feltenni... Majd mesin átdobom!
Szia!

- Kiválasztott szám: 1
- Fórumos név: SpeedBike
- Betűtípus: Mellékelem képen az elrendezés, ez a kívánságom
- Pólóméret: L (Large)
- Átvétel: Személyes.
- Egyéb: Most királykék pólót kérnék! Később veszek feketét is!
I LOVE GSX-R 600
SpeedBike majd küld át megint a képeket mert azt írja hogy nincs ilyen feltöltött file
Lesz, igen.
Tiszteletem akkor gyorskezű!
Április első szombatján citadellán is lesz motoros találkozó nem?
Skacok! Egyik kollégám faterjának kéne a VL800-asára tankborítás. Lehetőleg bőrből, mert az passzolna hozzá. Ki, illetve kik csinálnak ilyet kicsiny hazánkban?
És errefelé mikor jössz tesó? Jössz még nekem egy sörrel. Ugye nem felejtetted el?
én inkább a szöszire nagyitotam volna...
Tartsunk. Na holnap meló.
Sanyi Tárnokon funkcionál csak.
Okés! Majd, akkor összebeszélünk egy találkát és akkor együtt csapathatunk oda....
Tel.számom mentsd el: 06-20-426-1855
Szeva!

Igen tSanyit bátran merem ajánlani!

http://www.quickmoto.hu/ 06309428984 tali64@t-online.hu
Értem az álláspontodat, de akkor is segíteni kell a másikon még ha néha ragaszkodik is a hülyeségéhez.....és pont azért mert tapasztalat hiányában van, ami nem bűn....

Én saját magamat győztem meg a tankolás után a faszságomról egy dugattyúcserével, meg Fater is segített egy "TE MEKKORA EGY BALFASZ VAGY FIAM" jelzővel.....

Szólj a régi regisztrálónak, hogy ne írkáljon a nevedben, mert neked okoz kellemetlenséget vele....

Gixxxi600-nak joggal szóltál be.....az tiszta ügy volt......bár néha-néha beírosgat.....de már viszonylag normálisan.....
Nekem is a multkor segített leellenőrize a fesszabja hőmérsékletét...

Na szóval részemről nincs harag......TARTSUNK ÖSSZE MI MOTOROSOK, AHOGYAN EDDIG IS!
Sziasztok!

Tud valaki egy jó szerelőt olaj/olajszűrő és gumicserére Bp-en K6 1000-eshez?
Joe-Z!

Mikor és honnan indul a menet?
Szerintem alkalmazkodjunk Joe-Z időpontjához, elvégre Tőle pattant ki ez a menet.

Amenyiben Ő nem Bp-ről gondolja az indulást, P.vörösvár rémlik akkor mi már oda együtt menjünk, remélhetőleg minnél többen.
Hatásos volt az biztos, vagy csak sok a gomba, és nem ér rá.
Nem kerestem/tettem volna elő ha nem ferdíti a tényeket. Te is a modorommal jössz akkor miért nem érted meg az én álláspontomat? Nem a tévedéssel van a baj hanem amit hozzátesz. Amikor te nem keveréket tankoltál utána hosszasan győzködtél mindenkit, hogy márpedig az úgy jó?
Mindegy hagyjuk. A névvel kapcsolatban meg annyit, hogy utólag laktam be a regisztrációt és néha az előző tulaj is osztja az észt.
Azért amikor a gixxxxer600K7-et osztottam akkor azért jó voltam nem?
Honnan lenne az indulás Pestről és hánykor?
Hááát erre most mit is mondjak.......AZ ÉN NEVEMMEL más nem írogat be ide, és sehová sem.....

De akkor a mostani visszakeresésed sem volt túl korrekt dolog......ami a ThomAce régi egykerekezős témáját illeti.....
Lerágott csont....és gyerekes is ez a régi dolgok előkeresése és a másik képébe vágása.....
Gondolom neked is voltak hülyeségeid kezdő motoros korodban.....

Én is tankoltam suhancként tiszta benyát keverékkel működő mocimba.....mégsem basztatnak vele és azóta én is "jó" motorossá váltam.....és nem ez alapján ítélnek meg......
MI ITT NEM ÉGETNI JÖVÜNK FEL EGYMÁST, MEG BASZTATNI, HANEM SEGÍTENI EGYMÁSNAK, HA BAJ, VAGY KÉRDÉS VAN.....