Szia Thompi!
Neked még a gyári gumi van fent?
Azt fújhatod, meg eresztheted, meg leginkább baszhatod...csúszkálni fog, kivéve a nyári kánikulai napokat..cseréld le min.D209 vagy D211 -re (esetleg supercorsa de lehet powerone is, vagy bt002, vagy bt003) azokkal olyan, mintha kicsertélték volna alattad a motort.
A Bt014 az sajnos szar, én tudom hidd el 48.000 -et mentem mindenféle Bt014 -el, olyan a többiekhez képest, mintha üvegen mennél..
Ne vicceljél már! Te öreg?
Az öregek azok, akik már tojással dobálják az ilyen normális, szolíd motorosokat, mint amilyen én vagyok.....
Hol vagy te még az öregséghez?
De ha gondolod szólíthatunk nagypapinak....
Na igen. Hidegen 2,5 fölé fújták, én meg vagyok 55KG. Mások meg kicsit nehezebbek. Ez már így bőven elég volt ahhoz, hogy ne érezzem azt a tapadást. Ezentúl jobban odafigyelek a guminyomásra, mert az érzés rovására megy.
Majd a 125-ösök fogják a vállunkat nagyobb tempónál, mint vidéken a biciklisek a simósokét....
Na de GYULA bammmmeg.....hagytad, hogy rádelőzzenek 125-el? Na neeeeeee.....
Gratula a 125-ös pilótának....
Okés Zoli!
Van még otthon vagy 100 méternyi a Titanic horgonylánccából, az csak elbírja ezt az iszonyat erőt....
Ha elmegyek egy ilyen túrára veletek, akkor előtte építtetek a tankba egy X-BOX360-at, hogy ne unatkozzak az út alatt.....
Valamint felajánlom a motorom üzemmeleg gyári kipufogóját a problémás lakód "kipufogójába", majd húzok neki egy kövéret, hogy azért az aranyerét közepesen átsütve, véresen még tudja tálalni! ,
Ha megyünk valószínű jönnek 125-s gépek is szóval oda is ilyen 120-130-as tempóval mennénk persze ők mindig előznek szóval szombaton is nem győztem őket követni 140-150-l
Ez már megvan vagy ebayos?
Csak mert a motorkiállítás leapasztotta a pénztárcámat.KB két hét mulva lenne inkább jó.