Úgy tervezzük Gyula, hogy jó legyen!
Ismét talizunk valahol....majd elgurulunk egy helyre, ahol lehet hűsítő itókákat lögybölni az etetőnkbe és közben jókat dumcsizni, majd ezután ismét gurulni valamerre.....
Joe-Z!
Bocsesz, nem válaszoltam, vagyis, nem küldte el ez a qurva gép valamiért......természetesen engem érdekel a 04.03-as fórumos gurulgatás.....remélem addigra megkapom a fizum....
Megdumáljuk....
Hogy én mennyire szeretnék egy ilyen fassza kis széthulló 3310-es telefont...... Egy 5 perces beszélgetés alatt csak 3 felé hullik, mivel az egész teló csak 3 darab.....
Én mondtam, hogy kiállítási darab lehetne az expón......olyan árat fizetett volna érte egy régiségkereskedő, hogy egész nyáron motorozhatott volna belőle az egész gixerfórum......
Boccs Speed.. ...jó kis teló az.....nekem is volt sokáig.....
Az én Motorolám is strapabíró...egyszer megelőzött motorozás közben (összeraktam és működött), egyszer meg eláztunk, csöpögött belőle a víz (másnap összeraktam és megint működött)...már 3 éve bírja!
Miez? Valami szenes, habos sütimaradvány? ,
Sorry csak most látom, hogy reggel írtál.
Keresek képet és földobom.
A kipúról készült videót nem tudtam feltenni , de megpróbálom mégegyszer.
Ismét talizunk valahol....majd elgurulunk egy helyre, ahol lehet hűsítő itókákat lögybölni az etetőnkbe és közben jókat dumcsizni, majd ezután ismét gurulni valamerre.....
Bocsesz, nem válaszoltam, vagyis, nem küldte el ez a qurva gép valamiért......természetesen engem érdekel a 04.03-as fórumos gurulgatás.....remélem addigra megkapom a fizum....
Megdumáljuk....
Én mondtam, hogy kiállítási darab lehetne az expón......olyan árat fizetett volna érte egy régiségkereskedő, hogy egész nyáron motorozhatott volna belőle az egész gixerfórum......
Boccs Speed.. ...jó kis teló az.....nekem is volt sokáig.....
a sajátomat sem