Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ök biztos...
Szia!
Miez? Valami szenes, habos sütimaradvány? ,
Szép reggelt Gixxer család! Sajnos az eső es. Felétek milyen idő van?
Szia!

Sorry csak most látom, hogy reggel írtál.
Keresek képet és földobom.

A kipúról készült videót nem tudtam feltenni , de megpróbálom mégegyszer.
Lehet, hogy három felé hullik, de legalább KURIÓZUM! Legalább nem unatkozom, hogyha szét-, meg össze kell szerelni...
Viszont most lépek holnap ugyanitt Csáó Jóéjt
Énis egy ilyet szeretnék
Úgy tervezzük Gyula, hogy jó legyen!
Ismét talizunk valahol....majd elgurulunk egy helyre, ahol lehet hűsítő itókákat lögybölni az etetőnkbe és közben jókat dumcsizni, majd ezután ismét gurulni valamerre.....
Joe-Z!
Bocsesz, nem válaszoltam, vagyis, nem küldte el ez a qurva gép valamiért......természetesen engem érdekel a 04.03-as fórumos gurulgatás.....remélem addigra megkapom a fizum....
Megdumáljuk....
Jó buli volt az biztos tervezzük a köv. fórumtalit ami remélem tovább tart többen eljönnek és nem szakad szét a banda mint most
Hogy én mennyire szeretnék egy ilyen fassza kis széthulló 3310-es telefont...... Egy 5 perces beszélgetés alatt csak 3 felé hullik, mivel az egész teló csak 3 darab.....
Én mondtam, hogy kiállítási darab lehetne az expón......olyan árat fizetett volna érte egy régiségkereskedő, hogy egész nyáron motorozhatott volna belőle az egész gixerfórum......

Boccs Speed.. ...jó kis teló az.....nekem is volt sokáig.....

a sajátomat sem
nah jó éjszakát mindenkinek hnap suli...
Jó éccakát MINDENKIII
csumma
mért is vagyok pimasz? csak fiatal
Na jóéjt GixxeResek!
Itt van elissa aki az össze pénzünket elissza
Te meg nagyon pimasz vagy
Enyém meg 7, de bírja a hasonló jó élményeket
te vagy nekem az ideális nő olyan magas vagy mint én és van saját gixered
Az én Motorolám is strapabíró...egyszer megelőzött motorozás közben (összeraktam és működött), egyszer meg eláztunk, csöpögött belőle a víz (másnap összeraktam és megint működött)...már 3 éve bírja!
Mind 1, 1 szó mit 100 jó nap volt az a szombat várom már köv fórumtalit mert ez kevés volt, megmondom őszintén még a neveket sem jegyeztem meg :S:S
Dórit vittem már, a hatszázas meg se érezte. Mintha egyedül lettem volna a gépen, kajakra. Ja, és nem Gyula barátnőjéről van szó!