Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vázra mindkét oldalt rá van hegesztve egy megerősítés, annak a varrata repedt meg, de beleér a vázba ez a gond, tsanyinál voltam olajcserén, ő vette észre, ő azt mondta továbbrepedhet a rezonanciától de kérdezzem meg nem-e típushiba vagy valami, ill ti jártatok-e már így.
valszeg meg lehet javítani - gooogle your friend
ja... lemaradtam... minta borravaló...
A tank felénél a váz tetején van a hegesztés megrepedve, de már beleér a vázba vagy 1mm-t :S Eddig nem vettem észre, én még nem zúztam meg a gépet (nagyon), kerekezni meg nem szoktam. Remélem hegeszthető.
Fasza! De mi az a repedés? Elég ijesztő! Nemsokára együtt zavarjuk a madarakat Dobogókőn! Én is kerültem a hétvégén laza 150 km-t!
gondolom felül ahogy van a kormány nyak attól lefelé egy 30-40cm-re ahol van a hegesztés - TIPP
gyorsabbvoltam bibibi
Ááá, gondoltam a bal füledre!
be kell gyökölni és újra meghegeszteni talán Simabéláék csinálnak ilyet Pesten
Opsz ez lemaradt.
vészes. hol van igy megrepedve? vidd el lakatoshoz, hogy gyökölje be és hegessze meg. nekem a mitomon mindkét oldalon a villanyaknál csontig elvolt repedve. meghegesztette faszán és semmi baja
váz repedés

ez lehet egy balesettől, egykerék vagy anyaghiba stb.

Vannak vizsgáló központok oda érdemes lenne elvinni a motorodat megnézetni. HOSUBA ki tudja mérni asszem
Nem akarok én megsüketülni ember!
Dawenek:

Monokini és Dobogókő
Majd megmutatom, hogy erre a viakolor-lapra hogy került rá a robogóm névjegye! De hogy miután megtudtad, azon nyomban őrültnek nézel, az hótt ziher!
Ez mi ez?
Np amúgy mi ma voltunk kint
Szólj ha felismered helyszínt
Sziasztok srácok. Mit szóltok ehhez, vészes vagy sem, mit lehet vele tenni?
Ja értem Háhá
Természet-imádó vagyok :P *-*
Hááát?
Igen, elnézést... Robogtam kint háromnegyed nyolckor, de mondom ááá, nem zavarok!
Majd elmegyek, tényleg bocsánat!...
Tegye rá a Sisak jobb oldalára!
Speed nem jöttél a képekért..
Nem a pénzre megyek... :D