jah szoptam is vele rendesen. azon sirtam be amikor autóba nem akarta engedni hogy beüljön... de most amugy se naogyn vinném, szebb a gixi üléspúppal meg kell még kicsit ismerkedni a drágaszágommal
értem tudtok élni. ilyen nálunk is volt. jött busszal, én meg mentem érte motorral. és akkor mindig mondta hogy buszozott végig. aztán amikor már kb 5 hónapja motoroztunk akkor megengedte az anyna hogy elhozzam motorral. de ghoy csak 60 megyek hatvannal, erre látom hogy dobol a tankon, mondom mnejünk? erre hogy jah nem ártana na és akkor uccu
Gyula szülei reggel eljöttek értem szépen sima ruhában kimentem és ahol itt Dabason találkoztunk többiekkel ott átültem a mocira hazafelé pedig első út Gyuláékhoz onnan pedig hazavitt kocsival Megoldottuk mi ezt nagyon okosan amúgy motoros ruhám meg nem is volt eddig, csak tegnap vettük a kabátot... szval sima ügy volt
asszem phoenix,de holnap megint elhozza a srác,és lefotozom,egyébként minden rendbe van vele,a bélés is az agv töl megszokott minöségi,világoskék cucc,szoval nekem nem tünik hamisitvány nak ,majd holnap dobok fel rola képeket.
nem szívok én mellre semmit de átérzem milyen amikor nincs lóvé. végre összeszedtem egy kevés lóvét, tudnék tankolni meg felnicsík meg ilyenek, erre 57 ezer lesz az átírás és akkor még szeressem a hazám..
hát mér ő nem ad? egyébként hogyha nem félteném az asszonyt, és lenne lóvém inkább költeném oylanra amit énis szeretek mint mondjuk uj cipőre. még egy 26. at a másik 25 mellé
hát tuggyafene. sztem amire nincs ráirva hgoy made in china vagy japan az már nem is eredeti. de az gáz ha belátsz a bélés alá. meg az agv-k nek állitolag hamar szétmegy a belseje. milyen fajta?
nem egy cyber-k*csög.xD
nevelőfaterom "agyát" én is körbe-rafinálkodtam pármilliárdszor.
Porból lett,porrá lesz.
nem kell mellre szívni, hülyéskedtem
csak ha nincs lé akkor nincs
CSAK ne adj ötleteket hogy hova rakjam a nem létező lóvém