hali sziasztok lenne egy kérdésem ma kináltak egy nagyon jo állapotu agv sisakot,amikor jobban megnéztem,a bélés alatt ott volt hogy madein china vagy valami ijesmi,a sisakkal minden stimmel,a minőségével is.létezik az hogy az agv az olcsobb sisakjait kinában gyártassa?
Nekem is itthon a gépem
koptatom szépen be az új fékeket. Ma tekertem vele egy 130km-t. Nagyon faszaaa lett a gép futóművem is pompás lett.
sajnálom hogy tegnap nem tudtam motorral menni de legalább ott voltunk 4 keréken
Na, meg is van . A gomba 50 mm hosszú, 46 mm az átmérője (egy sövöre csináltattam 55-ös átmérőjűt is) a csavar mélyítés 19 mm átmérőjű és 25 mm mély. 10 acélcsavar van menne 10.9 keménységű aszem sűrű menetes (csavarboltba lehet venni). A távtartó külső átmérője 23 mm és a gomba talpához érve 40 mm-re nő (alumíniumból van).
Hallod,valahol el kell kezdeni a szülőkkel való szembeszállást,hogy kapjanak észhez,megnőttél.
Nehéz..én is sokat szenvedtem azokban a "szép" időkben,nálam is rövid volt a póráz,de aztán... Hamarabb tervezem a programjaimat,mint ahogy itthon beszámolnék róluk.
És már rég nincs ilyenekből vita...kopogjam le
De nem akarlak ám uszítani... Csak megpróbálhatnád,mi lenne a reakciójuk,ha azt mondod,Te is szeretnél két keréken járni.
hát tetudod. fogyasztás nemszámít akkor jó tegnap mondta ismerős hogy az ő 650 es BMW je 3.5-4 litert eszik. mikor lengyelországba túráztak akkor volt 3 liter a fogyasztása. kemény nem?
Engem amúgy is itthonról lehet kitagadnának vagy nem is tudom...ha bejelenteném hogy én motort akarok venni... így is ne tudd meg milyen cirkusz megy hogy Gyulával akarnék menni mindenfelé...
nem olyan rossz ez.. ha nem huzod neki nem megy ez se.. de furcsa hogy 7 sebesség van amugy nyáron poló rövidgatyába énis csak ilyen 50 el jártam.. csípteka bogarak. szóval mindennel lehet normálisan közlekedni csak ugye olasz = sok javitás
Nekem gépem? ááá nem nem, én utasnak lettem teremtve bár pont ma említettem meg hogy milyen jó lenne nekem is lenne egy mocim és mehetnék... de ez csak egy szép ábránd
hát melyik fajta? nekem mint látod az ujabb fajta volt. kurva jó motor volt, beletekertem egy nyár alatt 9000 et. jól ment, ha nem huztam neki nem fogyasztott sokat, de ha huztam akkor ihajj.. eléggé kézenállós tehát szokni kell, de kurvajó. sose volt vele semmi baj, pedig eléggé le volt harcolva. egyszer egy olajcső nem lett visszarakva, elolvadt a dugó, de még ugyis mentem vagy 1000 km-t és simán ment ugyis 140 et és térdeltünk midnenhol. érdekel még valami?
Hát az biztos hogy ettől a kijelentésedtől nem fog felpattanni mögéd egyszer szépen vedd rá... vidd egy kört, és szerintem már meg is szereti elején én is féltem mert itthon is telebeszélték a fejem, most már Gyula is tanúsíthatja hogy lassan a gyorsabb tempót már jobban díjazom... persze normális keretek között
majd szülinapi pííízt ilyenekre költön...
18. sznap meg elég jelentős,atán remélem,a rokonok is tisztában vannak ezzel.
1db van neked ? vagy tudsz rendelni ? mert majd kéne cska most üres a zsebem :) gazdagság van
Nekem is itthon a gépem
koptatom szépen be az új fékeket. Ma tekertem vele egy 130km-t. Nagyon faszaaa lett a gép futóművem is pompás lett.
sajnálom hogy tegnap nem tudtam motorral menni de legalább ott voltunk 4 keréken
adrenalin narkó 2010 elindult....
regel viszem is... :)
Ilyen kőőő a Bettikének xD
még pillangó is lenne rajta...áááh Haha.xD
Azt köszönöm szépen. XD
Nehéz..én is sokat szenvedtem azokban a "szép" időkben,nálam is rövid volt a póráz,de aztán... Hamarabb tervezem a programjaimat,mint ahogy itthon beszámolnék róluk.
És már rég nincs ilyenekből vita...kopogjam le
De nem akarlak ám uszítani... Csak megpróbálhatnád,mi lenne a reakciójuk,ha azt mondod,Te is szeretnél két keréken járni.
Még úgyis alakul,milyet akarok...a lényeg a 125 ccm és azért 30LE-t üsse
Mélyvízbe bele
Eltántoríthatatlan vagyok.
Szülinapi pénz--Jogsi--Motor--Utak (Remek összegképlet.. )
Ajhm.. Lehet,valami light-osabbal kéne kezdeni?!