Akkor meg próbálj meg az ő társaságában lazítani...
Majd lesz még olyanja,hogy száguldani akar.
Am én is találtam ma egy nekem való Mito-t..Tudnál róla nyilatkozni nekem?
nem ez a para. vágod a régi motoromra a mitora simán felült. pedig az egy száguldó koporsó volt. egész nyáron motoroztunk. erre most mondja hgoy erre, ami egy kurvajó motor nem ül fel.. mondjuk ő is mondja hogy unja már a témát. de mitcsináljak a baráti köröm motoros, mindig arról van szó
Hát nem így kell rávenni...
Nem tudom...én amgy is motor-buZz voltam,de mostmár magasabb szintre léptem. Nekem jött az őrület magától.
Viszont 1x ráerőszakolod,hogy mögédpattanjon,utána már minden oké szerintem..^^ Legalábbis nekem így ment a fóbia-leküzdés. XD
Nekem sem a motorral volt bajom, csak hogy minden második percben csak a motorokról hallottam...kicsit már unalmas volt...meg hogy majd folyton a motoron fog ülni és én meg le leszek sz..va
de rájöttem így ezen a 7végén hogy kb engem se nagyon lehet ezentúl leszedni a motorról és ha tehetem vele tartok persze amíg az agyára nem megyek
akkor mondjátok meg hogy hogyan kell rávenni csajomat hogy szeresse a gixit. mert kijelentette hogy ő erre nem ül fel mondtam neki hogy akkor majd felül más
Hallod,Dóri..Ismerős a helyzet.. ^^
Bár a motorokkal nem volt bajom különösebben,de mostmár komoly bolondja vagyok ennek az egésznek.
Viszont a kamion-fóbiámat leküzdöttem
Köszönjük Már egy kis ideje elviseljük egymást kezdünk összeszokni még a motorőrületével is kezd megfertőzni... pedig eleinte nagyon nem tetszett ez az egész...
te nem kézenállsz, neked nem fáj semmid nekem tegnap fájt a seggem, kezem, nyakam.. tudod ha elszokik tőle.. nem motoroztam október óta ugyhogy én is nyígtam néha
sajnos nem. a hétköznap mostanában nem jó, a hétvégi időpontok meg még nincsenek meg. E.ring vagy kakucs lesz amúgy is az első pár alkalom, mert kicsit berozsdásodtam a télen.
Majd lesz még olyanja,hogy száguldani akar.
Am én is találtam ma egy nekem való Mito-t..Tudnál róla nyilatkozni nekem?