Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg próbálj meg az ő társaságában lazítani...
Majd lesz még olyanja,hogy száguldani akar.
Am én is találtam ma egy nekem való Mito-t..Tudnál róla nyilatkozni nekem?
nem ez a para. vágod a régi motoromra a mitora simán felült. pedig az egy száguldó koporsó volt. egész nyáron motoroztunk. erre most mondja hgoy erre, ami egy kurvajó motor nem ül fel.. mondjuk ő is mondja hogy unja már a témát. de mitcsináljak a baráti köröm motoros, mindig arról van szó

Neked amúgy van gépállatod,Dóri?
Hát nem így kell rávenni...
Nem tudom...én amgy is motor-buZz voltam,de mostmár magasabb szintre léptem. Nekem jött az őrület magától.
Viszont 1x ráerőszakolod,hogy mögédpattanjon,utána már minden oké szerintem..^^ Legalábbis nekem így ment a fóbia-leküzdés. XD
Nekem sem a motorral volt bajom, csak hogy minden második percben csak a motorokról hallottam...kicsit már unalmas volt...meg hogy majd folyton a motoron fog ülni és én meg le leszek sz..va
de rájöttem így ezen a 7végén hogy kb engem se nagyon lehet ezentúl leszedni a motorról és ha tehetem vele tartok persze amíg az agyára nem megyek
akkor mondjátok meg hogy hogyan kell rávenni csajomat hogy szeresse a gixit. mert kijelentette hogy ő erre nem ül fel mondtam neki hogy akkor majd felül más
Hallod,Dóri..Ismerős a helyzet.. ^^
Bár a motorokkal nem volt bajom különösebben,de mostmár komoly bolondja vagyok ennek az egésznek.
Viszont a kamion-fóbiámat leküzdöttem
Köszönjük Már egy kis ideje elviseljük egymást kezdünk összeszokni még a motorőrületével is kezd megfertőzni... pedig eleinte nagyon nem tetszett ez az egész...
Kiállításon is mondani akartam,nagyon jól álltok egymásnak.
Aranyosak vagytok együtt!
te zoli neked hátra 170 es gumi nemjó?
Mais mentünk kb. 50 kilométert
Képek Dabasi Ds mögött készültek
Minden télen ellustulok. A mostanin meg különösképpen nem csináltam semmit.
te nem kézenállsz, neked nem fáj semmid nekem tegnap fájt a seggem, kezem, nyakam.. tudod ha elszokik tőle.. nem motoroztam október óta ugyhogy én is nyígtam néha
Cak pár kilóméter túra és semmi gáz nem lesz.
mér talán már öreg vagy? csoppert neki!
sajnos nem. a hétköznap mostanában nem jó, a hétvégi időpontok meg még nincsenek meg. E.ring vagy kakucs lesz amúgy is az első pár alkalom, mert kicsit berozsdásodtam a télen.
mész merszer?
már mindegy.. 9 ezerért elkelt... bocs csak kiábrándultam belőled
Annyiért jöhet.
gixxert kidobni? Megnepróbáld, inkább kivételt teszek.
hát pedig most akartam eladni neked egy gixert 8000 ért.. akkor inkább kidobom
ami a képen van?
ok, köszi.
Nem jó az ár. 10000 alatt nem veszek még kiflit sem.