nyáron ha lesz lovétok szállásra akkor lejöhetnétek pécsre, amikor már nyomul a pécs stunt. sajna szállást nem tudunk adni de egy baromi nagy 2 napos élményt simán
áprilisba még nemtudok. az a baj hogy még ki van volnva a forgalomból, de minden megteszek hogy minél elöbb visszategyem. mert mennék már. de jövő ilyenkor nem tudtok majd levakarni. mindenhol ottleszek
én is igy vagyok vele.. sajnálom rá a pénzt. multkor is elment a pécs stunt bulizni hopp minusz 8000. és még be se basztam ugyhogy inkább a házibuli. a legjobb nyáron, motorral, lent a tóparton, jól berugni, másnap fürdés és haza
nida... csak nem pinairigy vagy.. akkor itt pécsen nem lennél jó helyen. itt ami a tied az a mienk is a szlogen jó persze egymás csajára nem megyünk rá, de amikor szilveszterkor vetkőznek a csajok akkor mindenki nyomja a lóvét a másik csajának a bugyijába és sosincs elégedetlenség majd rbeszélem hogy jöjjön fórumra
Pedig,drága..:D
Egyszer már voltam e tájékon,de akkor még nem tudtam igazán értékelni eme becses kincseket,melyek erre lelhetők fel.
Motorokra gondoltam és KT-ra... nem kell elbízni magatokat... :)
JAjj nem áám ×$
ezt is mondtam nőmnek. mert ugye ha nála vok akkor is fel szoktam jönni. és hgoy mértnem regel be mert vannak csajok akik jófejek. mert hogy nem akar.. modnom akkor unatkozzá
KisTuning urasáág van rám ilyen "rossz" hatással.^^
Hát nevelőfaternak vannak/voltak érdekes húzásai...
Csak addig szeressen,míg meg lesz a motor... :D
Úúú,mekkora egy számító dög vagyok.. xD
Bulizni és is szeretek,csak már 1 éve nem volt rá lehetőségem..
Most,hogy lenne,nem akarok...Létezik fontosabb dolog.
Lehet,hogy a pécsiek jó emberek,de hát ilyen társadalmi munkamegosztás megy,akkor köszönöm szépen,nem kérek a melegebb éghajlatból.
Remek,majd szólj rám,hogy "Na ő az én buxám,lehet spanolni!"
má még olyat...
kikérem magamnak én nem sztriptízelek..xD
csak privátban és csak VIP-tagnak...aki csak egy személyt takar,aki KT
Ennyiii nem több. xD
De azért...összespanolnék vele..Rábeszélném a motor gyönyöreire.
Főleg,ha idetévedek :D:D:D
Egyszer már voltam e tájékon,de akkor még nem tudtam igazán értékelni eme becses kincseket,melyek erre lelhetők fel.
Motorokra gondoltam és KT-ra... nem kell elbízni magatokat... :)
JAjj nem áám ×$
Hát nevelőfaternak vannak/voltak érdekes húzásai...
Csak addig szeressen,míg meg lesz a motor... :D
Úúú,mekkora egy számító dög vagyok.. xD